Hej journalist - det här är för dig

Pressackreditering
Pressackreditering
Följ oss på social medier!
Följ oss på social medier!
Wow-känsla när WIN Water håller i scenprogrammet
20 dec 2021
Brännheta ämnen och framtidsspaningar direkt från kristallkulan. WIN Water och VA-mässan sätter fokus på innovationer under mässans öppna scenprogram – förstärkt med ett innovationstorg där några av branschens mest innovativa företag ställer ut.
Framtida krav på läkemedelsrening – hot eller löfte?
15 dec 2021
Avancerad rening av läkemedel är på väg att få fäste i Sverige. Men det krävs tydliga villkor och mer kunskap för att vi ska kunna ta nästa kliv. Seminariepunkten ”Framtida krav på läkemedelsrening – hot eller löfte?” på VA-mässan ger dig de senaste nyheterna i arbetsprocessen.
Yara gör luften ren
5 jul 2018
Yara arbetar med olika lösningar för hållbarhet med jordens tillgångar och har nära 15 000 anställda och försäljning i runt 160 länder. Yara har deltagit flera år på VA-mässan och bland annat visat helhetslösningar för luftrening från olika sorters avlopp och avfall.
Akustisk läckagedetektering levererade redan från dag ett
6 okt 2021
400 000 m3 vatten försvinner årligen på vägen till Söderhamn Näras kunder – vilket innebär en vattenförlust på 20 %. Tidigare var läcksökningsarbetet en dyr och tidskrävande uppgift som kunde ta alltifrån dagar till år. När ingenjörerna misstänkte ett läckage, gick de från ventil till ventil för...
Hållbar tillverkning i världsklass på Hydria Waters nya produktionsanläggning
17 jun 2021
I Viared, strax utanför Borås, pågår som bäst arbetet med utveckling och implementering av en helt ny, flödesoptimerad produktionslina i den 5000 kvm stora industrianläggningen.
Projektet ”SEPTIC PLUG & PLAY” - containerlösning med snabb leverans och installation
30 jan 2020
Hydropress HUBER AB erbjuder en lösning med tre st containrar med utrustning för mottagning och avvattning av septikslam eller externslam från mindre reningsverk. Namnet på leveransen är IRIS och senaste leveransen gick till Bodø där installationen hanterar mottagningen av slam in till en biogasf...
”Lyssnande” vattenmätare nytt vapen mot kommunernas vattenförluster
6 dec 2019
Vattenförlusterna i Sveriges kommuner är stora och jakten på att hitta läckor är en tidskrävande uppgift som medför stora kostnader. Söderhamn är en av de första kommunerna i landet att testa en ny ultraljudsteknik som gör det möjligt att upptäcka läckor i rören via akustiska vattenmätare. ”Det h...

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Elmia AB
Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00
Linda Aspsjö
Linda Aspsjö
Telefon: +46 36 15 21 15