På Väg

7-8 mars 2023
Mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator.

Säkrare gator och vägar

På Väg – mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator – öppnar för tredje gången upp dörrarna 7-8 mars 2023. Här samlas branschen kring säkerhet och arbetsmiljö inklusive säkrare vägarbetsplatser, på och vid gator och vägar.

Branschens leverantörer och organisationer visar upp sina produkter, presenterar tjänster och är med och stärker medvetenheten om säkerhet, vägledning och framkomlighet vid vägarbeten. Mässan är en plattform för kunskapsutbyte med en särskild seminariedel mitt i utställningsmiljön. 

Är du intresserad av att medverka som utställare på mässan? Skicka in en intresseanmälan redan idag.

boka-monter.png

På Väg startar om
089
Dagar
:
12
Timmar
:
10
Minuter
Demotorget - ny satsning på mässan 2023
1 dec 2022
Nytt på På Väg 2023 är demotorget som är en gatukorsning i fullskala placerad på en yta mitt i utställningshallen. Här visar utställare upp sina TA-lösningar och produkter.
På Väg är branschens enda samlingspunkt
29 apr 2022
Göran Fredriksson, företrädare för två av branschorganisationerna som tillsammans med Elmia skapar På Väg berättar om mässans betydelse för branschen.
Vi är på väg mot På Väg 2023
7 mar 2022
På Väg – mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator – genomförs 7-8 mars 2023 på Elmia i Jönköping. Mässans koncept är med inriktning på säkerhet och arbetsmiljö med fokus på säkrare vägarbetsplatser, på och vid gator och vägar. På Väg vänder sig till alla som ar...
Lyckad mötesplats för alla på väg
19 mar 2019
På Väg – mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator – samlade branschen till två givande dagar på Elmia i Jönköping. Nya produkter, ny forskning och nya samarbeten var några av alla vägliga nyheter som presenterades.
Kommuner i samarbete om nya skydd vid vägarbeten i stadsmiljö
18 mar 2019
Flera kommuner skrev under mässan På Väg tillsammans på en avsiktsförklaring om samarbete för testmetod och klassificering av korta temporära barriärer. Samarbetet syftar till att tillsammans med branschorganisationerna SBSV och SAK ta fram en helt ny säkerhetsprodukt att använda vid vägarbeten i...
Nytt samarbete om skyddsanordningar
11 mar 2019
Flera av Sveriges största kommuner – bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping – kommer inleda ett samarbete om en ny säkerhetsprodukt vid vägarbeten. Det handlar om en ny sorts korta skyddsanordningar vid vägarbeten i stadsmiljö, som inte finns idag och som skulle öka säkerh...