På Väg | Elmia
Vägvinnande mässa!

Det blev succé direkt för den nya mässan På Väg, mötesplatsen för alla som arbetar på väg. Två intensiva dagar med möten, affärer och kunskap blev en härlig fest för branschen.

 

 

Greppet med en mässa som både visade upp branschnyheter och bjöd på utbildning och lärorika seminarier föll mycket väl ut.

– Det har varit bra stämning och intresserade besökare. Vi har fått hit de yrkesgrupper vi både ville och hoppades skulle komma hit. Seminarierna har varit välbesökta, till och med överfullt, och mässan träffar helt rätt med sitt utbud. Många är eniga om att de vill ha mässan just så här, och många tycker också att det är bra med två dagars mässa. Nu jobbar vi vidare, för det här kan bara bli ännu bättre, säger Göran Fredriksson, företrädare för SBSV.

– Det har också varit jättebra respons på Barriärtorget. Det var lyckat att visa upp skyddsanordningar samlat så här, så att mässbesökarna kunde gå runt och studera olika modeller och utföranden, säger Marit Österberg, säljare och utbildare på Saferoad Traffic AB och ansvarig för Barriärtorget, mässans särskilda plats för skyddsanordningar.

På Väg arrangeras av Elmia och Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser, SBSV, i samarbete med Trafikverket. Premiären samlade 800 besökare.

  

Kontaktpersoner för På Väg:

SBSV: Göran Fredriksson Tel. +46 (0)70 441 92 54, gf@sbsv.se.

Elmia: Stefan Carlsson Tel. + 46 (0)70 594 94 54, stefan.carlsson@elmia.se.