18 - 20 maj 2023


För utställare

Elmia Game Fair flyttas till 2023


Sveriges största jaktmässa, Elmia Game Fair, som skulle ha ägt rum den 13-15 maj 2021 har flyttats fram och arrangeras istället den 18-20 maj 2023. Till följd av den rådande pandemin, tvingas Elmia flytta Elmia Game Fair två år fram i tiden.

– Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. För samtliga intressenter kring Elmia Game Fair innebär det ett stort avbräck att inte kunna träffas fysiskt för att mötas, uppleva, affärsutveckla och utbyta erfarenheter.

Att genomföra en mässa kräver stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi tyvärr flytta fram Elmia Game Fair till 2023, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

Varför skall jag ställa ut?

Elmia Game Fair samlar den svenska jaktbranschen. Besökarna representerar en köpstark grupp som gärna handlar produkter direkt på mässan och beställer för senare leverans.

De är intresserade av att se och testa de senaste nyheterna och träffa andra som har jakt som livsstil. Boka in dig för att träffa våra tusentals besökare 2023 du också! 

Jag har bokat yta
Jag har bokat yta
18 441
besökte mässan 2019
91%
av besökarna planerar att komma tillbaka
57%
av besökarna har jakthund
4,4/5
besökskvalité