På Jönköping Konsert & Kongress finns många olika konferensrum och lokaler, perfekta för både små och stora möten. Vi har ett femtontal konferensrum som tar allt från 8 till 124 personer.

Tillsammans med våra konferenskoordinatorer hittar vi rätt lokal med rätt möblering och verktyg för att ni skall få ett lyckat möte.

I direkt anslutning finner du flera restauranger, barer och stora foajéer som vi anpassar efter era behov och önskemål.

Samtliga rum är utrustade med LED-skärm, fritt wifi, Lintex-tavlor, och smarta lösningar för workshops.

Och du, vi hjälper dig såklart med tekniken så att mötet rullar på sömlöst när deltagarna är på plats!

workshoprum.jpg

Konferensrum 1.jpg

workshoprum2.jpg

Konferensrum 2.jpg

Konferensrum 3.jpg

Konferensrum 4.jpg

Korridor konferensrum.jpg

Blå soffa konferens.jpg

Konferensrum 5.jpg

Veta mer eller boka direkt?
Boka vårt Hybridrum

K17 är specialanpassat för möten med deltagare på länk och i lokalen har vi en specialanpassad kamera samt ljudupptagning för att enkelt ta med deltagare på länk.
Boka våra Föreläsningsrum

Våra största rum passar perfekt för utbildning och föreläsningar. Vi anpassar sittning utefter era behov och mål. Givetvis är rummen modernt utrustade.
Boka våra Workshoprum

K12, K11 & K10 fungerar mycket bra för er som skall jobba i workshops. Med enkelhet pratar du med alla era deltagare och bryter ut i grupper i samma rum. Alla verktyg och utrustning som ni behöver finns på plats med rumsavdelande tyger/väggar, blädderblock, LED-skärm etc.

Välkommen till kongressverksamheten på Jönköping Konsert & Kongress

Jönköping Konsert & Kongress består av två delar: En konsertverksamhet som Destination Jönköping driver, samt en konferens- och kongressverksamhet som drivs av oss på Elmia. All info om möten, konferenser, kongresser och företagsevent hittar du här på elmia.se. Vill du läsa om konsertverksamheten eller boka biljett till en föreställning? Besök Jönköping Konsert & Kongress officiella webbplats här