Branschens mest kraftfulla marknadsplats

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri. Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion.

automation_utst_om_massan.png

2022 bekräftade Elmia Automation sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri. Branschens självklara marknadsplats är Elmia. Helt enkelt.

Elmia Automation är en renodlad fackmässa som i partnerskapet med Svenska Automationsgruppen (SAG), är resultatet av ett långsiktigt samarbete och dialog med branschen.

Elmia Produktionsmässor under samma tak

Till produktionsmässorna hör Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Polymer och Elmia 3D.

Vem besöker?

På mässgolvet möter du branschens företagsledning, produktionsledning, tekniker, konstruktörer och operatörer. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer och de har inflytande över företagens inköp.

Vem ställer ut?

Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion. Och här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna tillsammans med systemintegratörer fördelarna med automation – från enskilda komponenter till maskiner i drift och automation i verkligheten.