7 - 11 sep 2022

Viktig information till dig som bokat mässcampingbiljetter till Elmia Husvagn Husbil 2021

Tyvärr har vi tvingats fatta beslutet att vi inte kan genomföra årets Elmia Husvagn Husbil. Med anledning av rådande restriktioner och dess påverkan på allmänna sammankomster har vi efter noga övervägande och i dialog med Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF, och Caravan Club of Sweden fattat detta beslut. Istället fortsätter vi att planera kommande års mässa, den 7-11 september 2022.

Din förbetalda mässcampingplats återbetalas
Med automatik kommer alla biljetter som har köpts via Ticketmaster att återbetalas. För frågor kring biljetterna kontakta Ticketmaster eller Caravan Club.

Hälsningar projektteamet för Elmia Husvagn Husbil i samarbete med Caravan Club.

 

Hälsa och säkerhet är av högsta prioritet för oss. Vi anpassar vår anläggning för att erbjuda er en trygg och säker vistelse på Elmia. 

Område 1 har plana platser som ligger i anslutning till hallarna och Område 2 har något sluttande platser i anslutning till mässområdet med en fin utsikt över bankarna mot Huskvarna. Samtliga platser är utan el. Hundar är välkomna på mässcampingen och ska vara kopplade.

Ladda ner översikt över campingområdet

Mässinformation
Om Elmia Husvagn Hubil 2021 inte kan genomföras på grund av den rådande pandemin återbetalas mässcampingbiljetten.

Handikapplatser
För att kunna boka en handikapplats bokar du en plats på område 1. Därefter skickar du in en kopia på din biljett och ditt handikappstillstånd till Caravan Club.
OBS! Begränsat antal platser.
Mer information hittar du här.

Säkerhetsinformation
Som gäst på mässcampingen har du ansvar för att brandsäkerhetsavståndet, på fyra meter, till dina grannar hålls. Det är inte tillåtet att ha markis utfälld eller tält uppställt på mässcampingen på grund av gällande brandsäkerhetsföreskrifter.

Om inte säkerhetsreglerna följs förbehåller sig Elmia rätt att avvisa ekipage från området. Vid en eventuell bortforsling av fordonet debiteras ägaren.

Frågor och svar om mässcampingen

Ladda ner översikt över campingområdet

Gratis wifi

Övriga campingar i Jönköpings län

Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil
Telefon: +46 36 15 20 00