Elmia Wood

Världsledande affärsarenan för den globala skogsbranschen.

Skogsmässan börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar till Elmia Wood den 2–4 juni.

Platsen är återigen den fantastiska och mångsidiga skogen i Bratteborg söder om Jönköping, Elmia Wood är en heltäckande mässa och mötesplats för skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och alla andra med intressen i skogen. Här finns möjlighet att se de senaste produktnyheterna, ta del av innovationer och ny kunskap samt skapa möjligheter för nya affärer.

I år blir mässan i huvudsak en europeisk angelägenhet.

Mässan är framför allt en handelsplats med många utställare och nya produkter men vi vill också beröra det politiska klimatet för skogsnäringen.

Köp er biljett och börja planera årets mässa inom skogsbranschen!

Vem ställer ut?
Vem ställer ut?
Var kan jag parkera?
Var kan jag parkera?
Hallå där Magnus Berg, Skogsindustrierna,  vad kommer du prata om på Elmia Wood?
23 maj 2022
– Jag tänker försöka mig på att beskriva både hur skogsbruket och skogsindustrin har utvecklats. Vad som har hänt när det gäller till exempel skötselmetoder och de produkter som industrin producerat. Jag kommer också att sätta det i ett större sammanhang och beskriva hur utvecklingen i samhället...
Kellfri laddar med tre nya traktorer – och massor av ATV-tillbehör
23 maj 2022
För en besökare av Elmia Wood är Kellfris monter något av en Gott & blandat-påse. Produkter för skogen blandas med gårdsfixarprylar, grönyteskötsel och bevattning. – Vi ser ju även det på våra kunder. Från att tidigare ha varit lantbruksfirmor har vi idag mycket privatpersoner, säger Lars Svensso...
Mus-Max väljer Elmia Wood 2022
25 feb 2022
Mus-Max tror att Elmia Wood är den främsta skogsmässan för att nå Skogsentreprenörer i Skandinavien och samtidigt stärker de sin närvaro i Norge med ökat fokus genom våra återförsäljare.
En trogen utställare på Elmia Wood är Husqvarna, som är klar även för årets mässa
25 feb 2022
- Vi på Husqvarna ser fram emot Elmia Wood och tycker att mässan är ett utmärkt tillfälle att få visa upp våra nyheter och produkter som är för dem yrkesamma gruppen i branschen och personer som är på gång in i den. Vi kommer bemannar våra stationer med våra specialister inom utveckling och prod...
Malwa finns på plats på mässan
25 feb 2022
Malwa kommer medverka och känner sig övertygade om att hela branschens ögon kommer vara riktade mot detta evenemang, särskilt i år med tanke på pandemin och två år av inställda event.
Elmia Wood - Världens ledande skogsmässa är äntligen tillbaka!
31 jan 2022
Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Elmia ser fram emot att välkomna utställare och besökare från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.