Elmia Wood

Världsledande affärsarenan för den globala skogsbranschen.

Skogsmässan börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar till Elmia Wood den 2–4 juni.

Platsen är återigen den fantastiska och mångsidiga skogen i Bratteborg söder om Jönköping, Elmia Wood är en heltäckande mässa och mötesplats för skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och alla andra med intressen i skogen. Här finns möjlighet att se de senaste produktnyheterna, ta del av innovationer och ny kunskap samt skapa möjligheter för nya affärer.

I år blir mässan i huvudsak en europeisk angelägenhet.

Mässan är framför allt en handelsplats med många utställare och nya produkter men vi vill också beröra det politiska klimatet för skogsnäringen.

Köp er biljett och börja planera årets mässa inom skogsbranschen!

Vem ställer ut?
Vem ställer ut?
Var kan jag parkera?
Var kan jag parkera?
Mus-Max väljer Elmia Wood 2022
25 feb 2022
Mus-Max tror att Elmia Wood är den främsta skogsmässan för att nå Skogsentreprenörer i Skandinavien och samtidigt stärker de sin närvaro i Norge med ökat fokus genom våra återförsäljare.
En trogen utställare på Elmia Wood är Husqvarna, som är klar även för årets mässa
25 feb 2022
- Vi på Husqvarna ser fram emot Elmia Wood och tycker att mässan är ett utmärkt tillfälle att få visa upp våra nyheter och produkter som är för dem yrkesamma gruppen i branschen och personer som är på gång in i den. Vi kommer bemannar våra stationer med våra specialister inom utveckling och prod...
Malwa finns på plats på mässan
25 feb 2022
Malwa kommer medverka och känner sig övertygade om att hela branschens ögon kommer vara riktade mot detta evenemang, särskilt i år med tanke på pandemin och två år av inställda event.
Elmia Wood - Världens ledande skogsmässa är äntligen tillbaka!
31 jan 2022
Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Elmia ser fram emot att välkomna utställare och besökare från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.
Elmia Wood återstartar    med nytt fokus 2-4 juni 2022
15 nov 2021
Världens ledande skogsmässa Elmia Wood i Jönköping återstartar 2 - 4 juni 2022. – Mässan har aldrig varit mer angelägen, säger Agne Bengtsson som är vd, Elmia AB.
Starka mässaktörer i skogen inleder samarbete: ”Vi vill göra vårt för att lyfta AB Sverige”
16 jun 2021
Två av landets ledande mässföretag inleder nu ett samarbete kring mässor, event och konferenser riktade mot skogens aktörer. – Vi kraftsamlar tillsammans för skogen. Samverkan mellan våra mötesplatser stärker möjligheten till effektiva erfarenhetsutbyten inom skogsnäringen vilket är viktigt för...