22 - 23 sep 2021

Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2021

Stort massmedialt intresse, bred exponering under Elmia Garden och enorm draghjälp med marknadsföring och PR – produkterna som nomineras till Årets Trädgårdsprodukt får en riktig kanonstart på marknaden!

Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Biokol Skånefrö, eldriven skottkärra, ergonomisk räfsa, fågelholk med webkamera, praktisk odlingsbänk, en lampa med växtbelysning, odlingskruka i mikrofiber och 100% Återvunnen jord – genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren i Årets Trädgårdsprodukt koras.

Syftet med Årets Trädgårdsprodukt är att visa på den kreativitet och produktutveckling som sker inom trädgårdsbranschen. Elmia Garden ger företag, såväl stora som små, chansen att visa upp sina bidrag för en bredare publik inför det slutliga valet som sker under våren 2021.

Av de bidrag som kommit in nomineras fem produkter för Elmia Garden Award.

Anmälan till Elmia Garden Award 2021 kan du göra här till och med 18 september.


Jury och regler

Produkterna bedöms av en jury bestående av erkända namn som Simon Irvine, trädgårdsdesigner på Läckö Slott, Christina Säll, Hemträdgården samt Magnus Åström, grafisk formgivare. De nominerade bidragen visas i en utställning på Elmia Garden och den slutliga vinnaren offentliggörs i slutet av maj, lagom till trädgårdssäsongens start. Alla de stora facktidningarna, och många dagstidningar, har skrivit om de produkter som hittills fått utmärkelsen.

Reglerna hittar du här.