10 - 13 maj 2022
Investera i det personliga mötet
Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. Och affären är i fokus.


För utställare

Kundgruppen som finns här känns helt rätt, samtidigt som jag tror vi kan hitta synergier med många av de andra utställarna.
Anders Byttner, Ergolift

Presentera era verktygsmaskiner i drift och mättekniker

Elmia Verktygsmaskiner är den kompletta produktionstekniska mässan mitt i det industriella Sverige. Här har ni möjlighet att visa verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik.

Tillsammans med fem parallella produktionsmässor får du som utställare möjlighet att bli en del av en viktig arena  och plattform för framtidens tillverkningsindustrin. Och affären är i fokus.

Historiskt sett kommer besökare till de parallella produktionsmässorna från många olika branscher med en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Besökare såsom branschens produktionstekniker, konstruktörer, operatörer, montörer och företagsledare. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer. Och de har stort inflytande över företagens inköp.

>>Fyll i din intresseanmälan här

81%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,5/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4/5
är besökarnas betyg på mässan