10 - 13 maj 2022
Investera i det personliga mötet
Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. Och affären är i fokus.


För utställare

Affärer handlar till största del om förtroenden, och sådana skapas i det personliga mötet. Under Elmia Verktygsmaskiner skapar vi utrymme för detta direkt på mässgolvet. I takt med en ökad globalisering och en allt hårdare konkurrens är detta viktigare än någonsin. Därför är mässan en betydelsefull plattform för den som vill skapa affärsmöjligheter. Se det som en investering.

Varför ska jag ställa ut?

Elmia Verktygsmaskiner är den kompletta produktionstekniska mässan mitt i det industriella Sverige. Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. I sällskap med fem parallella produktionsmässor är det en plattform för visionärt tänkande inom industrin. Och affären är i fokus.

På mässgolvet möter du branschens produktionstekniker, konstruktörer, operatörer, montörer och företagsledning. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer. Och de har stort inflytande över företagens inköp.

81%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,5/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4/5
är besökarnas betyg på mässan
Monterdesign
Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.