9 - 12 nov 2021


För utställare

Knyt nya kontakter, visa era produkter och skapa affärer!

Nytt år ger oss nya möjligheter att mötas. Vi fortsätter att erbjuda industrins starkaste arena där vi vet att nya värdefulla möten och affärer skapas. Ställ ut på Elmia Subcontractor 2021!

Elmia Subcontractor är till för dig som söker nya samarbeten, vill diskutera lösningar och få kontakt med beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

Under Elmia Subcontractor Connect 2020 streamades ett program online med betydelsefulla gäster från tillverkningsindustrin, näringslivet och politiken. Fyll på med nya kunskaper och insikter genom att i efterhand ta del av programpunkterna här.

>>Gör din intresseanmälan för Elmia Subcontractor 9-12 november 2021 här.

50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med

 

 

"Det här är absolut en affärsskapande plats med en väldigt bra mix av besökare och kunder. Det ger oss en bra möjlighet att bredda kontaktytan."

Fredrik Falkenstöm, CEO OEM Motor

 

 

 

 

” Elmia Subcontractor är mer än bara en mässa för oss, det är en mötesplats där vi umgås med kunder, leverantörer och framtida medarbetare. ”

Linda Fransson, VD Gnosjö Automatsvarvning

Följ oss på social medier!
Marknadsför dig
Monterdesign - Exempel på att herobanner kan läggas på flera ställen
Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.