10 - 13 nov 2020
Ta sikte på nya affärer – tusentals väntar på dig!


För utställare

Varför skall jag ställa ut?

I en värld i stor förändring hittar industrin nya vägar genom INNOVATION och STARKA SAMARBETEN. Sveriges största industrievent Elmia Subcontractor står värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt.

Ju större del av värdeskapande som landar på leverantörens bord, desto viktigare blir också mässan för att synliggöra och lyfta den kompetens och innovation som leverantörsledet står för.

Ställ ut på Elmia Subcontractor, ett effektivt sätt att marknadsföra företaget och era produkter. Här möter du, på kort tid, en stor mängd potentiella kunder. De letar aktivt efter nya leverantörer och är öppna för erbjudanden.

Välkommen som utställare den 10-13 november 2020!

50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med

 

 

"Det här är absolut en affärsskapande plats med en väldigt bra mix av besökare och kunder. Det ger oss en bra möjlighet att bredda kontaktytan."

Fredrik Falkenstöm, CEO OEM Motor

 

 

 

 

” Elmia Subcontractor är mer än bara en mässa för oss, det är en mötesplats där vi umgås med kunder, leverantörer och framtida medarbetare. ”

Linda Fransson, VD Gnosjö Automatsvarvning

Deadlines och checklistor
Följ oss på social medier!
Marknadsför dig
Monterdesign - Exempel på att herobanner kan läggas på flera ställen
Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.