24 - 27 aug 2022

Nyheter

Dagab visar upp ny teknik inom miljö och hållbarhet
17 maj 2022
Dagab ser till att bra mat når runt 10 miljoner människor i Sverige. De ansvarar för sortiment, inköp, lager och transporter för hela Axfoodkoncernen. De är även en trogen besökare på Elmia Lastbil. Krister Kjellström, Centralt Fordonsansvarig på Dagab Inköp & Logistik AB, svarar här på tre snabb...
Yrkes-SM har startat
11 maj 2022
I dag är det åter dags för unga lastbilschaufförer att tävla i Yrkes-SM. Över 13 000 har föranmält sin närvaro till evenemanget, bland annat Prins Carl Philip som besöker tävlingarna premiärdagen. Yrkes-SM arrangeras på Arenastaden i Växjö 10-12 maj.
Tre snabba med JOAB
9 maj 2022
I närmare 60 år har JOAB utvecklat och tillverkat innovativa lösningar och tjänster inom påbyggnadsbranschen. Deras stora utbud har resulterat i en bred kundbas med både privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, återförsäljare samt andra påbyggare. JOAB utveck...
Nu kan du anmäla dig till Nordic Trophy 2022
3 maj 2022
Idag öppnar Trailer Magazine anmälan till Nordic Trophy 2022 på Elmia Lastbil i Jönköping den 24-27 augusti. Årets tävling avgörs på lördagen, den 27 augusti, och det blir den 42:a tävlingen i ordningen sedan starten 1980.
Tre snabba med åkeriägaren Ulrica Forslund
29 apr 2022
Forslunds Bulktransport är ett familjeåkeri vars huvudverksamhet består i att leverera kalkslurry till pappersindustrin. Med sina 30 fordonsekipage i blått och med guldnos utförs transporter i hela Sverige. Åkeriägaren Ulrica Forslund svarar här på tre snabba frågor kring att äntligen få mötas på...
Nu släpper vi biljetterna till Elmia Lastbil 2022!
26 apr 2022
Väntan är över. Nu kan du äntligen köpa din biljett till Lastbilsmässan som drar i gång den 24 augusti. Biljetterna går att köpa ända fram till mässan, men nytt för i år är att du får ett extra bra pris på din biljett om du är ute i god tid.
Nya innovativa och smarta lösningar inom framtidens transport
20 apr 2022
Emmelie Borg är den inspirerande chauffören och en trogen besökare på Elmia Lastbil. Genom tre snabba frågor svarar hon här på vikten och värdet av att besöka mässan i november.
En säker investering som kommer att leda till mer affärer
7 apr 2022
PLS Truck Bodies AB producerar och säljer lastbil & släpvagnspåbyggnader för effektiva transporter och är en av årets utställare på Elmia Lastbil. VD Roger Åström svarar här på tre snabba frågor kring att äntligen få mötas på branschens viktigaste mötesplats igen och utmaningarna i branschen jus...
Trailer nummer 9 är Elmia Lastbils officiella mässmagasin
31 mar 2022
Inför Elmia Lastbil 2022 går arrangörsgruppen Elmia AB och Trailer vidare i sitt samarbete och gör augustiutgåvan av Trailer till ett specialnummer med mässmagasinet inuti. Det innebär att du bokar annons i det officiella mässmagasinet precis som tidigare via Martin Lindström på Trailer/FABAS.
Tre snabba om Elmia Lastbil 2022
30 mar 2022
Emilott Lantz är ny mässansvarig för Elmia Lastbil, här svarar hon på tre snabba frågor om årets viktigaste händelse för lastbilsbranschen.
HBA Fordonsteknik presenterar en arbetsbelysning med hög effekt i smidigt format
19 maj 2022
Det senaste tillskottet i HBAs sortiment av arbetsljus är en prisvärd belysning som ger 4000 faktiska lumen, 54W.