10 - 13 maj 2022

Elmia Automation

Kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion.

Innovativ. Renodlad. Ett affärsmål

Presentera era kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion på Elmia Automation den 10-13 maj 2022!

Här kan du som robotleverantör, komponentleverantör, systemintegratör organisation eller tjänsteföretag visa och presentera era automationslösningar i drift. 

Elmia Automation är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

De parallella mässorna är: Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia Automation.

Mässan arrangeras i samarbete med Svenska Automationsgruppen.

>>Fyll i din intresseanmälan här

77%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,5/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4/5
är besökarnas betyg på mässan
Svävande nyheter från Beckhoff
11 jun 2020
På Elmia Automation skulle Beckhoff ha visat det nya planarmotorsystemet XPlanar Flying Motion. Vad som är det unika? Det handlar om svävande mover-enheter med sex frihetsgrader.
Solectro skulle visa konkurrenskraftig produktion med cobots
11 jun 2020
På Elmia Automation skulle Solectro visa de effektiva, industriella och samarbetsvänliga 7-axliga kollaborativa robotarna från Kassow Robot.
Ny cobot hade varit dragplåstret hos Mitsubishi Electric
26 maj 2020
Mitsubishi Electric har under våren lanserat den nya kollaborativa robotserien Melfa Assista. Serien är ett komplement till företagets industrirobotar och skulle ha förhandsvisats på Elmia Automation i år.
Balluff såg nyttan med flera mässor
20 maj 2020
En av anledningarna till att Balluff ville synas på årets Elmia Automation var kombinationen av flera produktionsmässor under samma tak. – Traditionellt har vi ställt ut på mer riktade automationsmässor, men på Elmia får vi ett bredare perspektiv samtidigt som vi når en större publik, säger Rober...
Schunk hade flera nyheter på gång till Elmia Automation
20 maj 2020
Schunk hade en storsatsning på gång till Elmia Automation. I fokus skulle stå nyheter, framför allt produkter och smarta funktionslösningar som gör svensk industri mer effektiv.
B&R Automation tillgodoser individuella behov
20 maj 2020
På Elmia Automation skulle B&R Industrial Automation ha lanserat konceptet ”Adaptive Machine” – anpassningsbara maskiner. För att kunna leverera kundanpassade produkter som konsumenterna alltmer efterfrågar, krävs flexibilitet. B&R Industrial Automation har utvecklat det intelligenta transportsys...