Hej journalist - det här är för dig

Pressackreditering
Pressackreditering
Sociala medier
Sociala medier
Elmia Lantbruk framflyttat
27 maj 2020
Med anledning av Covid-19 (Corona) pandemin och dess påverkan för Lantbrukets aktörer kommer Elmia Lantbruk ej genomföras i oktober 2020 i nuvarande format. Beslutet att flytta fram Elmia Lantbruk har fattats efter noga övervägande och i dialog med branschorganisationer, diverse utställare och be...
Möt juryn för Elmia Lantbruk Innovation Award
23 apr 2020
Just nu pågår arbetet med att utse de nominerade bidragen till Elmia Innovation award 2020. Personerna bakom det arbetet har lång erfarenhet av branschen och brinner på olika sätt för innovationer. Nyfiken på vilka de är?
Earth Day
22 apr 2020
Idag, den 22 april, är det Earth Day. Den syftar till att uppmärksamma världens miljöproblem. Även Elmia Lantbruk fokuserar i år på klimatet.
EM i nötvallning 2020 - till Sverige och Elmia
12 dec 2019
År 2020 är det för första gången Sveriges tur att arrangera Europamästerskapet i nötvallning. Platsen för tävlingarna blir på Elmia i Jönköping.
Återigen riksutställning med 300 kor i Elmias hallar
10 dec 2019
Återigen kommer cirka 300 nötkreatur att inta mässhallarna i Jönköping för de stora riksutställningarna med avelsdjur inom kött och mjölk. Lantbruksmässan på Elmia är ett viktigt skyltfönster för den svenska aveln.
Nu öppnar anmälan till Elmia Innovation Award
25 nov 2019
Har du en innovation som förtjänar uppmärksamhet? Då är det dags att anmäla den till Elmia Lantbruk Innovation Award. Utmärkelsen som lyfter ny och innovativ teknik inom jordbruk och animalieproduktion.
 New Hollands nya biogastraktor
19 nov 2019
New Holland har världens första serieproducerade biogastraktor. Banbrytande teknologi för ett framtida hållbart lantbruk.
Multirate från Kverneland
19 nov 2019
Kvernelands Multirate, hämtar data från satelliter för att bedöma hur mycket gödning som ska spridas över marken. Klimatsmart metod med minimal risk för övergödning.
Ny stor harv från Väderstad
22 okt 2019
Ny stor harv från Väderstad som är 14,25 meter bred. Den kommer att visas även på Elmia Lantbruk 2020.
Väderstad smart elektronik för såmaskiner
22 okt 2019
Väderstad kopplar ihop Ipad med såmaskinen, och ger lantbrukaren tekniska möjligheter att enkelt moderera maskinen och sådden.

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Elmia AB
Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00
Malin Lingefelt
Malin Lingefelt
Telefon: +46 36 15 21 00