19 - 22 maj 2026
Här är nyheter från Elmia Polymer.
Framtidstro och starka synergier på Nordens största affärsplats för industrin
28 maj 2024
Hållbart, omställbart och smart. Under fyra dagar har de bästa produktionslösningarna inom sex olika branscher exponerats på Elmia Produktionsmässor.
Från avfall till resurs – KD Feddersen tar ansvar hela vägen
16 maj 2024
Inte många bolag kan stoltsera med att ta ansvar i alla led av produktionen – såväl som återvinningen av det material som tillverkats. Men det kan KD Feddersen. Martin Karlsson, Technical Sales Support Service, berättade mer om hur kretsloppet på företaget går till.
Kompetens Arena – med fokus på att säkra framtida kompetens inom branschen!
16 maj 2024
Industrirådets senaste rapport avslöjar en oroande klyfta mellan tillväxtambitioner och tillgång på rätt kompetens inom den tillverkande industrin. ”Det är en utmaning som jag tror alla inom branschen står inför”, säger Martin Paland, VD på Bromi Gruppen AB.
Smartare formsprutning med intelligenta system
15 maj 2024
Plastindustrin möts på Elmia Polymer med bred uppslutning. Hos Engel förs viktiga samtal om hur formsprutningen kan utvecklas med ny teknik i effektivt produktionsstöd och smart styrning.
Polykemi jobbar materialsmart
15 maj 2024
Polykemi AB är en av Elmia Polymers mest trogna utställare som återkommit under många år. I år passade företaget dessutom på att släppa en ny grafisk profil lagom till mässan, med en ny monter och nytt utseende.
Entusiastiska temavandrare under första dagen
15 maj 2024
En ny satsning under Elmia Produktionsmässor 2024 är kostnadsfria temavandringar för besökare som arrangeras i samarbete med Almi Jönköping inom ramen för projektet ’Nästa generations affärer’*. Ett perfekt tillfälle för dig som besökare att upptäcka några av de mest intressanta nyheterna och inn...
Morgondagens teknik och material inom formsprutning
16 apr. 2024
Nya idéer och visionärt tänkande skapar nya affärsmöjligheter på Nordens största renodlade mässa för plast- och gummiindustrin. Det menar Rafo, som kommer till Elmia Polymer 14-17 maj med de senaste nyheterna inom smart styrning och temperering.
Formsprutning – med el direkt från solpaneler
18 mars 2024
Konkurrenskraft, hållbarhet och lönsamhet – tre faktorer som måste finnas på plats för framgång inom plast- och gummiindustrin. Under Elmia Polymer 14-17 maj kommer Battenfeld Sverige och WIBA Automation att presentera den senaste tekniken för smart, hållbar och omställbar industri.
Mape Plastics lanserar plattform för Gröna Plaster
2 apr. 2024
Under namnet Mape Green, samlar råvarudistributören från Borås hållbara lösningar för sin fulla portfölj. Detta inkluderar standardplaster, konstruktionsplaster och högpresterande plaster. Med en egen landningssida dedikerad för hållbarhet, så vill företaget belysa vikten av en grön omställning.
Plamako & Plamex på Elmia Polymer
14 apr. 2022
Plamako och Plamex ställer ut sitt maskin, robot och tillbehörsprogram i monter – C03:22. HAITIAN & ZHAFIR Formsprutningsmaskiner ”Precision och energieffektivitet till attraktiva priser SEPRO 5-axligt till priset av 3-axligt markerar starten för framtidens portalrobotar. Sepro X-line, en helt...

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.


Här kan du läsa om hur Elmia behandlar dina personuppgifter.