24 - 27 aug 2022


För besökare

Elmia Lastbil öppnar om
217
Dagar
:
03
Timmar
:
30
Minuter
Vad händer på mässan?
Vilka ställer ut på mässan?
/globalassets/bilder/massor/lastbil/2020/lastbil2018_9_1920x1080.jpg

Alla vägar bär till Elmia Lastbil

Jobbar du med lastbilar? Bygger, säljer eller köper du lastbilar? Kör du lastbil? Drömmer du om en framtid på vägarna? Gillar du lastbilar, och vet hur viktiga de är för vårt samhälle? Då är Elmia Lastbil helt rätt för dig.

För tjugonde gången slår vi i augusti 2022 upp portarna till Nordens största transporthändelse, och samla runt 35 000 personer med gemensamt intresse för de tunga transporterna. Bland utställarna hittar du tillverkare, påbyggare, kunder och säljare, och här visas produktnyheter, smarta byggnationer, ny teknologi och innovativa lösningar som alla rör din bransch.

Elmia Lastbil arrangeras av Elmia tillsammans med Trailer Magazine, och på agendan står ett intressant och nyhetsladdat debatt- och diskussionsprogram, seminarier och skoltävlingar liksom publikfavoriterna Nordic Trophy och SM i kran- och manöverkörning.

Elmia Lastbil är den största transporthändelsen i Norden och det är här hela branschen samlas. Att mässan hålls på Elmia i Jönköping är ingen slump. Här knyts vägarna mellan Sveriges tre största städer samman, och regionen är sedan länge en av landets största logistiska knutpunkter.

Här möts människor från hela branschen, och säkerligen kommer du att träffa på ett och annat känt ansikte – från vägarna, skolan, som kollegor i branschen eller i form av framtida arbetskamrater och samarbetspartners. Här möter du även TV-profiler och branschkändisar som bidrar till denna kompletta branschfest.

Nästa gång genomförs Elmia Lastbil för tjugonde gången, och vi är förstås väldigt stolta över att mässan sedan länge ses som en självklarhet för hela åkerinäringen. Planerar du för inköp så finns branschens leverantörer på plats, och Elmia Lastbil 2022 är helt enkelt rätt ställe för dig.

Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Mässans öppettider