24 - 27 aug 2022

Hej journalist - det här är för dig

Pressackreditering
Pressackreditering
Följ oss på sociala medier!
Följ oss på sociala medier!

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Dagab visar upp ny teknik inom miljö och hållbarhet
17 maj 2022
Dagab ser till att bra mat når runt 10 miljoner människor i Sverige. De ansvarar för sortiment, inköp, lager och transporter för hela Axfoodkoncernen. De är även en trogen besökare på Elmia Lastbil. Krister Kjellström, Centralt Fordonsansvarig på Dagab Inköp & Logistik AB, svarar här på tre snabb...
Yrkes-SM har startat
11 maj 2022
I dag är det åter dags för unga lastbilschaufförer att tävla i Yrkes-SM. Över 13 000 har föranmält sin närvaro till evenemanget, bland annat Prins Carl Philip som besöker tävlingarna premiärdagen. Yrkes-SM arrangeras på Arenastaden i Växjö 10-12 maj.
Tre snabba med JOAB
9 maj 2022
I närmare 60 år har JOAB utvecklat och tillverkat innovativa lösningar och tjänster inom påbyggnadsbranschen. Deras stora utbud har resulterat i en bred kundbas med både privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, återförsäljare samt andra påbyggare. JOAB utveck...
Nu kan du anmäla dig till Nordic Trophy 2022
3 maj 2022
Idag öppnar Trailer Magazine anmälan till Nordic Trophy 2022 på Elmia Lastbil i Jönköping den 24-27 augusti. Årets tävling avgörs på lördagen, den 27 augusti, och det blir den 42:a tävlingen i ordningen sedan starten 1980.
Tre snabba med åkeriägaren Ulrica Forslund
29 apr 2022
Forslunds Bulktransport är ett familjeåkeri vars huvudverksamhet består i att leverera kalkslurry till pappersindustrin. Med sina 30 fordonsekipage i blått och med guldnos utförs transporter i hela Sverige. Åkeriägaren Ulrica Forslund svarar här på tre snabba frågor kring att äntligen få mötas på...
Nu släpper vi biljetterna till Elmia Lastbil 2022!
26 apr 2022
Väntan är över. Nu kan du äntligen köpa din biljett till Lastbilsmässan som drar i gång den 24 augusti. Biljetterna går att köpa ända fram till mässan, men nytt för i år är att du får ett extra bra pris på din biljett om du är ute i god tid.
Elmia AB
Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00
Julia Petersson
Telefon: +46 36 15 20 38
Rebecca Cajander
Telefon: +46 36 15 20 23