21 - 24 aug. 2024

Hej journalist - det här är för dig

Inför mässan 2024 samlas pressmaterial här och du får möjlighet att pressackreditera dig.
Pressackreditering
Pressackreditering
Följ oss på sociala medier!
Följ oss på sociala medier!

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Elmia Lastbil viktigare än någonsin mitt i branschens omställning
29 aug. 2022
Elmia Lastbil 2022 befäste positionen som den självklara arenan för att ta svensk transport- och åkerinäring in i framtiden. Under fyra dagar fick de tunga frågorna ta ordentligt med plats och nya samarbeten påbörjades. Här kunde vi tillsammans stärka arbetet med den gröna omställningen och i fle...
Bränslekostnader i fokus hos däcktillverkarna på Elmia Lastbil
27 aug. 2022
Tre däcktillverkare – men flera nyheter. Elmia Lastbil tog tempen på några av däcktillverkarna som ställer ut på mässan och stort fokus ligger på att få ner bränslekostnaderna.
Mercedes-Benz första eldrivna lastbil visas på Elmia Lastbil
27 aug. 2022
Mercedes-Benz har tagit klivet in bland eldrivna lastbilar. För ett år sedan hade eActros världspremiär och nu visas den på Elmia Lastbil för första gången på en mässa i Sverige – dessutom har produktionen för en ny eldriven modell för stadsmiljö precis kört i gång.
Lyckat scenprogram höjer kompetensen hos besökarna på Elmia Lastbil
27 aug. 2022
Elfordon, den gröna omställningen, kostnadsökningar och inte minst de politiska debatterna. Scen- och seminarieprogrammet på årets Elmia Lastbil har verkligen lyft alla frågor som är viktiga för transport- och åkeribranschen – både för i dag och för framtiden.
Rasta växer – till chaufförernas glädje
26 aug. 2022
Säkra parkeringsplatser och fräscha faciliteter. För Rasta handlar en anläggning om mer än att bara erbjuda mat och kaffe. På Elmia Lastbil träffar företaget sina kunder för att få feedback och berätta mer om kommande satsningar längs de svenska vägarna.
Volvo Lastvagnar gör resan mot en hållbar framtid tillsammans med kunden
26 aug. 2022
Tillsammans. Det är så resan mot en hållbar framtid ser ut för Volvo Lastvagnar. En resa tillsammans med kunden för att hitta lönsamhet mitt i den gröna omställningen. Fokus på Elmia Lastbil är därför det breda utbudet som möter branschens alla utmaningar.
Elmia
Elmia
Telefon: +46 36 15 20 00
Anna Richardsdotter
Anna Richardsdotter
Telefon: +46 36 15 21 67