Bilsport Performance & Custom Motor Show 2-5 april 2021 ställer om!

Skandinaviens största bil- och MC-mässa 2-5 april 2021 blir en fartfylld digital upplevelse! Den pågående pandemin tillsammans med en väldigt osäker närtid gör att Albinsson & Sjöberg, som är arrangör av Bilsport Performance & Custom Motor Show, väljer att göra nästa år till en digital upplevelse.

Skandinaviens största bil- och MC-mässa för entusiaster blir digital!

Bilsport Performance & Custom Motor Show skulle gått av stapeln påsken den 2-5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-års jubileum var också planerat. En stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnande på mässan.

- I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt, säger eventansvarig Daniel Lindstedt.

Mässan lockar årligen nästan 80.000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Med de nya restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

- Självklart hade vi velat arrangera mässan som "vanligt", men säkerheten för besökare, personal och utställare kommer alltid i första hand, säger VD Eva-Marie Andersson.

Arrangören kommer att följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet. 

En sak är dock säker - boka in påsken 2-5 april 2021 för en fartfylld digital uppevelse!

Custom Motor Shows webbsida finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

Mässan startar om
070
Dagar
:
05
Timmar
:
29
Minuter
Biljett

Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Information om covid-19