Om mässan

Att ställa ut på Elmia Wood är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal. På kort tid möter du en stor skara potentiella kunder och kan sätta ditt varumärke på den internationella skogskartan. 

De 50 000 besökarna kommer från 50 länder för att hitta intressanta produkter, nyheter och smarta lösningar. Elmia är också platsen för kompetensutveckling och rekrytering inom branschen. För den som vill vara med och positionera sig bland de senaste innovationerna inom världens skogsbruk, är det Elmia Wood som gäller.

De största besökargrupperna är skogliga entreprenörer, skogsägare, tjänstemän och skogsåkare. Men även skogliga utbildningar finns på plats. Dessutom samlas över 200 journalister från över 20 länder för att bevaka dina nyheter inom den internationella skogsbranschen.  

Ny entré och slinga

För Elmia Wood 2021 gör vi mässområdet mer lättillgängligt med kortare och tätare slingor. Vi skapar en ny entré och den nya slingan leder direkt till området Forest Machines. Så här ser mässomårdet ut för Elmia Wood 2021.

Elmia Wood 2017 i siffror

50 342
besök
88%
av besökarna tänker återkomma
53%
av de svenska besökarna var beslutsfattare gällande inköp
43%
av besökarna kom från ett annat land än Sverige
Mattias Pontén
Mattias Pontén
Telefon: +46 36 15 20 84