10 - 13 maj 2022
Investera i det personliga mötet
Elmia Automation är den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri. Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Och affären är i fokus.


För utställare

– Traditionellt har vi ställt ut på mer riktade automationsmässor, men på Elmia får vi ett bredare perspektiv samtidigt som vi når en större publik.
Robert Nordström, General Manager på Balluff

Presentera era kompletta lösningar i drift

Elmia Automation är Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri och branschens självklara marknadsplats.

Tillsammans med fem parallella produktionsmässor får du som utställare möjlighet att bli en del av en viktig arena  och plattform för framtidens tillverkningsindustrin. Och affären är i fokus.

Historiskt sett kommer besökare till de parallella produktionsmässorna från många olika branscher med en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Besökare såsom företags- och produktionsledare, tekniker, konstruktörer, kvalitetsansvariga och operatörer kommer hit för att hitta nya lösningar, nya maskiner och leverantörer. Många har inflytande över företagens inköp.

Mässan arrangeras i samarbete med Svenska Automationsgruppen.

>>Fyll i intresseanmälan här

77%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,5/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4/5
är besökarnas betyg på mässan