10 - 13 maj 2022
Investera i det personliga mötet
Elmia Automation är den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri. Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Och affären är i fokus.


För utställare

Affärer handlar till största del om förtroenden, och sådana skapas i det personliga mötet. Under Elmia Automation skapar vi utrymme för detta direkt på mässgolvet. I takt med en ökad globalisering och en allt hårdare konkurrens är detta viktigare än någonsin. Därför är mässan en betydelsefull plattform för den som vill skapa affärsmöjligheter. Se det som en investering.

Varför ska jag ställa ut?

2018 bekräftade Elmia Automation sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri. Branschens självklara marknadsplats är Elmia.

På mässgolvet möter du branschens företagsledning, produktionsledning, tekniker, konstruktörer och operatörer. En stor del av besökarna är här för att hitta nya lösningar och leverantörer och de har inflytande över företagens inköp.

77%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,5/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4/5
är besökarnas betyg på mässan
Monterdesign
Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap och förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.