21 - 24 aug. 2024

Quiz Challenge

Är du redo för en spännande tävling på Elmia Lastbil? Utmana dig själv och dina lagkamrater i den digitala quizen Elmia Lastbil Quiz Challenge. Samarbeta, lös kluriga frågor och kamma hem fina priser under mässan.

Utforska mässan på ett nytt sätt: Quizen ger dig en perfekt ursäkt att besöka alla hörn av mässan och upptäcka nya utställare.

Lär dig mer om transportbranschen: Frågorna i quizen belyser olika aspekter av branschen, vilket ger dig en chans att lära dig mer under tiden du har kul.

Skapa gemenskap och stärk lagandan: Att samarbeta i en quiz kan stärka laggemenskapen och skapa en rolig och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Är du redo att anta utmaningen? Samla ditt lag, ladda ner appen och bege er till Elmia Lastbil på skoldagen. Quizen väntar på er - lycka till!

Så här går det till:

  1. Bilda ett lag och ladda ner appen ActiveQuiz: Tävla tillsammans med kompisarna i lag, max fyra personer per lag. Ladda ner appen ActiveQuiz och ange quizkod #ELMIALASTBIL (endast aktiv torsdag 22 augusti).
  2. Skanna QR-koder: Bege er ut på upptäcktsfärd bland mässans utställare. Håll koll på de deltagande företagen - de har en unik QR-kod som väntar på att bli scannad.
  3. Svara på frågor: Varje QR-kod låser upp en fråga som du och ditt lag måste svara på så snabbt som möjligt. Ju snabbare svar, desto fler poäng!
  4. Vinn fantastiska priser: När mässan stänger för dagen koras vinnarlagen med flest poäng. 

Bra att veta

Elmia Lastbil Quiz Challenge är öppen torsdag 22 augusti, kl 09.00-17.00.

Priser:

1:a pris Presentkort till lagets medlemmar – värde 1 000kr styck.
2:a pris Presentkort till lagets medlemmar – värde 750kr styck.
3:e pris Presentkort till lagets medlemmar – värde 500kr styck.
4:e och 5:e pris Biobiljett till lagets medlemmar – värde upp till 179kr styck.

Vinnarna publiceras på vår Instagramkonto under kvällen den 22 augusti och priserna skickas ut via e-post. Max 4 deltagare och vinster per lag.

Elmia Lastbil Quiz Challenge arrangeras i samarbete med Lastfordonsgruppen, (LFG), Mercedes-Benz SverigeScania Sverige och Volvo Lastvagnar Sverige. för att skapa en minnesvärd och lärorik upplevelse för alla deltagare.

Behöver du teknisk support – kontakta ActiveQuiz