7 - 11 sep 2022

Vad händer på mässan?

Vi är i full gång med planeringen av aktiviteter för olika åldrar. Barnaktiviteter, danskvällar och inspirerande föreläsningar är en del av det som kommer att hända under mässans fem dagar. Och håll utkik, fler aktiviteter planeras fortlöpande under våren.

ELMIA BIO
Under mässan kommer det att vias filmer i Elmias Kongresshus. Bioprogrammet planeras och mer information kommer. Elmiabio_1920.jpg

PROVA PÅ KLASSISKA SCOUTAKTIVITETER

Scouter kommer att finnas på plats i vårt utomhusområde. Du får lära dig göra upp eld, baka pinnbröd och prova på klassiska scoutaktiviteter.

scout.jpg

BARNAKTIVITETER - LEK I BARNENS EGNA HALL 
Barnen har en alldeles egen mässhall i Hall F. Här kommer att finnas hoppborgar, pysselhörna, lekhörna och en Play Zone Arcade med bl.a. airhockey och TV-spel.

Barnaktiviteterna är öppna under mässans öppettider.
Plats: Hall E

Kids_arena..jpg

FÖRELÄSNINGAR
Under mässan kommer du att kunna gå på kostnadsfria föreläsningar som ger kunskap, restips och inspiration.  
Läs mer om föreläsningarna.

Medverkar gör:

DANSKVÄLLAR
Titanix spelar till dansen på fredagkvällen

Titanix.jpgTitanix är ett modernt dansband som spelat på heltid sedan 1989 och är med andra ord en mycket rutinerad orkester. De har bland annat två finalplatser i Dansbands-SM och ett par Svensktoppsplaceringar i bagaget. De har även nominerats i Guldklaven och blivit tvåa i Dansbandskampen 2009.

På senaste singeln ”Ge mig hopp” samarbetar de med världsproducenten Ron Nevison och han ligger även bakom deras låt ”Här vill jag leva”. Andra kända låtar är ”Låt inte din skugga falla här” och ”Thorleifs saxofoner” som de spelade in tillsammans med legenden Thorleif Torstensson och hans klassiska saxofon.

Streaplers spelar till dansen på lördagkvällenstreaplers_webb.jpg
Streaplers är ett av Sveriges främsta, populära och mest folkkära dansband. De fick sitt stora genombrott 1963 med låten ”Diggety Doggety” som gick in som tvåa på ”Tio i topp”. Under sina mer än 50 år långa karriär har de haft stora framgångar med låtar som ”Jag har en dröm”, ”Till min kära”

Eva Siwe
Eva Siwe
Telefon: +46 36 15 21 31