11 - 15 sep. 2024

Mässcampingpriser

I campingbiljetten ingår entré för två vuxna och två barn (7-15 år, barn 0-6 år har fri entré). Samtliga platser är utan el. Bor ni fler personer i ekipaget går det bra att köpa till flerdagarsbiljett för att få samma utbud. Köp din mässcampingbiljett via Tickster.

Biljettyp 1, område 1, gäller onsdag-söndag, 1.550 SEK 
Max 2 campingbiljetter per köp. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-söndag för 2 vuxna och 2 barn (upp till 15 år) samt aktiviteter på mässområdet. 

Biljettyp 1A, område 1, gäller onsdag-fredag, 900 SEK 
Max 2 campingbiljetter per köp. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-fredag för 2 vuxna och 2 barn (upp till 15 år) samt aktiviteter på mässområdet. Utcheckning sker fredag, senast kl 09.30.

Biljettyp 1B, område 1, gäller fredag-söndag, 1.250 SEK 
Max 2 campingbiljetter per köp. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan fredag-söndag för 2 vuxna och 2 barn (upp till 15 år) samt aktiviteter på mässområdet. Incheckning sker tidigast kl 13.00 på fredagen.

Biljettyp 2, område 2, gäller onsdag-söndag, 1.050 SEK
Max 2 campingbiljetter per köp. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-söndag för 2 vuxna och 2 barn (upp till 15 år) samt aktiviteter på mässområdet. Platserna är sluttande.

Biljettyp 2B, område 2, gäller fredag-söndag, 950 SEK
Max 2 campingbiljetter per köp. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan fredag-söndag för 2 vuxna och 2 barn (upp till 15 år) samt aktiviteter på mässområdet. Platserna är sluttande. Incheckning sker tidigast kl 13.00 på fredagen.

Här har vi samlat de flesta frågor och svar kring mässcampingen
Hittar du inte svar på din fråga bland våra frågor och svar, vänligen kontakta Caravan Clubs kansli.

Handikapplatser
För att kunna boka en handikapplats bokar du en plats på område 1. Därefter skickar du in en kopia på din biljett och ditt handikappstillstånd till Caravan Club, kansli@caravanclub.se
OBS! Begränsat antal platser först till kvarn.

Säkerhetsinformation
Som gäst på mässcampingen har du ansvar för att brandsäkerhetsavståndet, på fyra meter, till dina grannar hålls. Det är inte tillåtet att ha markis utfälld eller tält uppställt på mässcampingen på grund av gällande brandsäkerhetsföreskrifter.

Om inte säkerhetsreglerna följs förbehåller sig Elmia rätt att avvisa ekipage från området. Vid en eventuell bortforsling av fordonet debiteras ägaren.

Frågor om mässcampingen
Caravan Club kansli
Telefon: +46 19 23 46 10