18 - 20 maj 2023

Elmia Game Fair

Tre dagar med 100% jakt

Elmia Game Fair flyttas till 2023

Sveriges största jaktmässa, Elmia Game Fair, som skulle ha ägt rum den 13-15 maj 2021 har flyttats fram och arrangeras istället den 18-20 maj 2023. Till följd av den rådande pandemin, tvingas Elmia flytta Elmia Game Fair två år fram i tiden.

– Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. För samtliga intressenter kring Elmia Game Fair innebär det ett stort avbräck att inte kunna träffas fysiskt för att mötas, uppleva, affärsutveckla och utbyta erfarenheter.

Att genomföra en mässa kräver stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi tyvärr flytta fram Elmia Game Fair till 2023, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

Vi siktar mot 18-20 maj 2023

På Elmia Game Fair träffar du branschens största leverantörer inom vapen, kläder, resor, jaktfordon, hundutrustning och andra jakttillbehör. 

Här kan du provskjuta, provköra och provsmaka, mötas, inspireras och lära av de allra bästa. Grossisterna och tillverkarna visar sina nyheter som aldrig tidigare visats på den svenska marknaden. 

Utomhus finns ett stort område med vildsvinshägn, konstgryt och apporteringsbanor där jakthundsklubbar ger träningstips och arrangerar tävlingar och uppvisningar.

Välkommen att bli en del av Elmia Game Fair!

/globalassets/bilder/massor/game-fair/gamefair.jpg
Mässan startar om
533
Dagar
:
07
Timmar
:
31
Minuter
Öppettider
Följ oss på sociala medier!
91%
av besökarna återkommer
4/5
är besökarnas betyg på mässan
57%
av besökarna har jakthund
71%
av besökarna planerar att köpa på eller i anslutning till mässan