Mat och dryck

Värdekuponger

Köp värdekuponger som går att använda såväl till lunch som fika i alla våra restauranger på Elmia.

Montercatering

Korvkiosk

Är det något ställe du ska besöka under mässan så är det korvkiosken. Välj mellan grillade, kokta eller veganska korvar med alla tillbehör du kan tänka dig. Vill du lyxa till det lite extra har vi självklart räksallad som extra topping. Som dryck till detta rekommenderar vi storsäljaren pucko!  


Kiosken

Kiosken hittar du mittemot restaurang Vättern. Här hittar du allt från choklad och godis till kakor och bakverk. Passa även på att kolla in våra lokalproducerade produkter, unna dig själv något eller köp med dig en present hem? 


Black & White

I restaurangen Black & White serveras det en kötträtt med rostad potatis och varierande tillbehör varje dag. Givetvis finns det alltid ett vegetariskt alternativ också. 
Dessutom finns det flera sallader att välja på och har du inte provat vårt populära hembakta bröd från vårt eget bageri är det ett måste! Passa på att sitta ner en liten stund och njut av en kaffe på maten och smaka på någon av våra hembakta kakor. 
Det finns separata köer för besökare och utställare. 


Restaurang Vättern 

Tro det eller ej men det verkar som om Mexico är på besök i Restaurang Vättern. Här serveras en Tacobuffé med stort T. Ingen taco är den andra lik, här får du själv plocka ihop dina egna tillbehör för att få den precis som du vill ha den. ¡Hasta Luego! Taco Hej! 

1284 Baren 

1284:an hittar du mittemellan Black & White och Vättern. Som man brukar säga: “En räksmörgås slår aldrig fel!”. Den är gjord på bröd från eget bageri, krispig sallad och nyfångade räkor. Är du mer törstig än hungrig föreslår vi att du slår dig ner för en kall öl eller kanske en värmande kopp kaffe. 
 

Club Elmia 

Kom hungrig till Club Elmia! Här beställer du en saftig smashed burger med nyfriterade krispiga pommes. Är du sugen på extra allt tycker vi att du avslutar med en donut som pricken över i:et. 


Bageriet 

Doften av pizza är farligt läskande! I Bageriet vid Lobby Nord kan du välja mellan Kebabpizza och Margaritha. Har du tur kan se våra pizzabagare in action vid pizzaugnen när de står och bakar just din pizza. Du finner även ett brett fikasortiment som bakas precis bakom disken av våra duktiga bagare. 


Restaurang Småland

Småland hittar du precis bredvid Bageriet. Maträtterna här kan vi sammanfatta “Med en smak från Småland”. Det serveras alltid tre olika alternativ, välj mellan en kötträtt, fiskrätt eller vegetariskt. 


Korvbar/Korvkiosk: (Mässgatan) 

En trappa ner under bageriet finner du Mässgatan och vår korvbar.  Vi serverar vår populära Elmiakorv i bröd! 


Kiosk Hall A 

Inne i Hall-A i nordöstra hörnet har du möjlighet att klippa något snabbt i farten. Kanske en läsk för den törstiga, godis för den sötsugna eller kaffe för den som behöver lite extra energi. 


Kids Corner

I samarbete med Ahlgrens bilar där du finner du de mest fartfyllda godisbilarna, såklart! 
Här skopas det glass för fullt och popcornen poppas i mängder.  
Du hittar Kids Corner i Hall B och hit välkomnar vi barnen lite extra! 


Smörgåsbaren Hall D

Älskar du baguetter lika mycket som vi? Då ska du besöka Smörgåsbaren. Här finns nybakade baguetter från vårt bageri, du väljer din favorit. Vi servera även en läsk för den törstiga, godis för den sötsugna eller kaffe för den som behöver lite extra energi. 

 

Restaurang Elmia 

Över Entré Syd hittar du Restaurang Elmia. Här serveras vår specialitet som är en stående rätt på menyn - Wallenbergare med potatispuré, ärtor och rårörda lingon. Efter maten rekommenderar vi att du stannar till vid dessertbuffén.

FC Gruppen
FC Gruppen
Telefon: +46 36 30 54 10