För utställare

Temat 2022 - Skogens värde för det innovativa och hållbara skogsbruket

Äntligen blir Elmia Wood av den 2-4 juni 2022. Den äger rum som vanligt i skogen söder om Jönköping

Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän där idéer utvecklas, kontakter knyts och affärer skapas. Det är en branschfest i världsklass helt uppbyggd i skogen där du kan se och testa skogsmaskiner, verktyg och innovativ teknik i sin naturliga miljö.
På plats finner ni möjligheter och relationer till att bruka skogen med ny teknik, kunskap på ett hållbart sätt för att värna om skogens värde.

Mässan blir i huvudsak en europeisk angelägenhet då pandemin fortfarande håller sitt grepp om stora delar av världen.

Mässan startar om
125
Dagar
:
12
Timmar
:
18
Minuter
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Elmia Wood återstartar    med nytt fokus 2-4 juni 2022
15 nov 2021
Världens ledande skogsmässa Elmia Wood i Jönköping återstartar 2 - 4 juni 2022. – Mässan har aldrig varit mer angelägen, säger Agne Bengtsson som är vd, Elmia AB.
Starka mässaktörer i skogen inleder samarbete: ”Vi vill göra vårt för att lyfta AB Sverige”
16 jun 2021
Två av landets ledande mässföretag inleder nu ett samarbete kring mässor, event och konferenser riktade mot skogens aktörer. – Vi kraftsamlar tillsammans för skogen. Samverkan mellan våra mötesplatser stärker möjligheten till effektiva erfarenhetsutbyten inom skogsnäringen vilket är viktigt för...
Elmia Wood flyttar till juni 2022
3 sep 2020
Elmia Wood är en internationell arena och en av skogens främsta mötesplatser i världen. Med anledning av Coronapandemin och dess påverkan på resande och allmänna sammankomster, har Elmia AB beslutat att flytta Elmia Wood till 2-4 juni 2022.
Hur nyttjar vi våra skogar bäst - idag och imorgon?
25 jun 2020
Koppla upp dig gratis till den digitala mötesplatsen Elmiadalen för att ta del av programpunkten om skogen via livestream.
Konferens Sydsvenskt skogsbruk 6 mars
3 feb 2020
Sydsvenskt Skogsbruk är mötesplatsen för aktiva skogsbrukare i södra Sverige. Vi samlas för en dag fylld med aha-upplevelser. Och för att tillsammans känna kraften i sydsvenskt skogsbruk. Elmia Wood är på plats och genom oss kan du få rabatt till hela konferensen.
Vill ditt företag följa med oss till Tyskland
30 jan 2020
INSTÄLLT med anledning av Corona-situationen.