Ny mässansvarig utvecklar VA-mässan

Ny mässansvarig utvecklar VA-mässan
Elin Rickardsson är ny mässansvarig för VA-mässan på Elmia i Jönköping. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna där hon varit näringspolitisk talesperson. Som mässansvarig ser hon fram emot att utveckla mässan tillsammans med branschen, besökare och utställare.

VA-mässan är den ledande branschmötesplatsen för affärer, investeringar och erfarenhetsutbyte inom VA- och vattensektorn. Mässan omfattar alla frågeställningar kring vatten från dricksvattenberedning till avloppshantering och klimatpåverkan och främjar branschens centrala position som del av en hållbar samhällsutveckling.

  –   VA-mässan är en fantastisk mötesplats med lång tradition. I över 20 års tid har det varit mötesplatsen för branschen och samhället. Med tradition följer också ett stort ansvar, både besökare och utställare har en förväntan om hur mötesplatsen VA-mässan ska vara och det vill jag ta hand om samtidigt som vi måste följa med i vår samtid och vara relevanta, säger Elin Rickardsson.

Att skapa arenor för möten är något Elin brinner för. När människor träffas skapas nya tankar och därmed nya idéer. Med en gedigen bakgrund inom och ett stort hjärta för samhällsutveckling ser hon fram emot att utveckla VA-mässan som mötesplats.

  –  Jag har genom mitt yrkesliv arbetat mycket med affärsutveckling och projektledning och ser nu fram emot att utveckla VA-mässan tillsammans med branschen, besökare och utställare, säger Elin.

Att resurseffektivt använda vårt vatten i alla dess former är något som VA-mässan 2024 kommer att lyfta som en nyckelfaktor för ett tryggt samhälle.

  –  Vatten är en av våra viktigaste tillgångar och något vi räknar med alltid ska fungera. Medvetandet har ökat kring att det är något som vi inte kan ta för givet. Vi måste därmed utveckla vår kunskap och teknik. Det är viktigt att vi värderar vattnet som den viktigaste resursen vi har, avslutar Elin.