Efter över 20 år i branschen - Wonderware är nu AVEVA Select Scandinavia

Efter över 20 år i branschen - Wonderware är nu AVEVA Select Scandinavia
Efter 20 år som Wonderware Scandinavia, börjar nu ett nytt kapitel för företaget under namnet AVEVA Select Scandinavia. Det fördjupade samarbetet med AVEVA bekräftar ytterligare deras långvariga och långsiktiga partnerskap.
Som en AVEVA Select partner kan nu Wonderware Scandinavia leverera hela AVEVAs sortiment av marknadsledande industriella programvarulösningar baserat på senaste teknologi till regionala kunder, vilket hjälper dessa att bli mer hållbara och vinstdrivande.
AVEVA Select Scandinavia är, tillsammans med sitt systerföretag AVEVA Select Benelux, de första i Europa att utnämnas till AVEVA Select full DBA partners (Doing Business As).

“Vår högsta prioritet är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen, genom att erbjuda både bredd och djup av kvalitativa industriella programvarulösningar till våra partners och kunder. Därför var det ett enkelt beslut när AVEVA Group valde oss att bli en officiell AVEVA Select partner,” säger Peter Karlsson, VD på AVEVA Select Scandinavia.

Att bli AVEVA Select Scandinavia ger oss möjligheten att erbjuda våra partners och kunder hela AVEVAs portfölj av lösningar. Wonderware och Plant SCADA (tidigare känt som Citect SCADA) är välkända i skandinavisk industri, kritisk infrastruktur och fastigheter, och med den utökade portföljen har vi nu även lösningar för design, konstruktion och simulering samt för underhåll och optimering av tillgångar och processer inom processindustri och energi.

AVEVA Select Scandinavia (tidigare Wonderware Scandinavia) är en exklusivt utvald komplett AVEVA DBA-distributör (doing business as), certifierad utbildnings-, och tjänsteleverantör för AVEVAs industriella programvarulösningar i Sverige, Norge och Danmark. Med det tydliga målet att erbjuda innovativa programvarulösningar, möjliggör AVEVA Select Scandinavia för sina kunder att bli ledande i sina branscher inom smart industri, smart infrastruktur och smarta fastigheter. AVEVA Select innefattar 100+ programvarulösningar med tidigare varumärken så som Wonderware och Citect, nu i det övergripande AVEVA varumärket.

Helen Lindros

hlindros@scandinavia.avevaselect.com