10 - 13 maj 2022
Investera i det personliga mötet
Elmia 3D är en ny mässa för dig med maskiner, material och produktionsutrustning för additiv tillverkning. Här har du möjlighet att visa dina lösningar i drift och affären är i fokus.


För utställare

– Det märks att intresset för gas inom additiv tillverkning har ökat på senare tid. De riktigt initierade har koll på att det är en del av processen, men långt ifrån alla. Det är en av anledningarna till att vi väljer att satsa på Elmia 3D.
Bo Williamsson, Linde Gas

Presentera era maskiner, material och produktionsutrustning för additiv tillverkning

Elmia 3D är en mässa för dig med maskiner, material och produktionsutrustning för additiv tillverkning. Här har du möjlighet att visa dina lösningar i drift och affären är i fokus.

Branschen inom additiv tillverkning växer och utvecklas snabbt och på Elmia får du som utställare möjlighet att bli en del av en viktig arena för tillverkningsindustrin. Historiskt sett kommer besökare till de parallella produktionsmässorna från många olika branscher med en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Besökare såsom produktutvecklare och designers kommer hit med syftet att bland annat undersöka och testa nya produktionstekniker.

>>Fyll i din intresseanmälan här

72%
av besökarna har köpinflytande
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
4,2/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor