8 - 11 nov 2022

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Här tar affärer sin början!

Elmia Subcontractor skapar samarbeten mellan underleverantörer och är en effektiv mötesplats för att knyta kontakter som leder till affärer.

Det är på Elmia Subcontractor som affärer tar sin början. Givande samtal, rätt besökare och nya affärer är tre ord som beskriver industrins starkaste arena.

Utmaningarna för Elmia Subcontractor 2021 var samlade i fyra teman – Smart industri, Hållbarhet, Kompetens samt Samverkan – som genomsyrade hela arenan.  Från alla utställare i världsklass, via samtalen i det digitala programmet till de innovativa casen på våra inspirationsarenor. Se alla programpunkter från det digitala programmet 2021 här.

 

Det går bra för svenska underleverantörer
6 dec 2021
Trots utmaningar som hägrar så fortsätter svensk industri att stå stark. Under årets Elmia Subcontractor presenterade Sinf Underleverantörsbarometern för tredje kvartalet 2021. Barometern visar på ett kvartal med positiva siffror jämfört med samma period tidigare år. Omsättningsförändringen har u...
Jobba smartare – en framtidsfråga för industrin
24 nov 2021
Tillväxt och ökad lönsamhet handlar inte nödvändigtvis om att jobba snabbare – däremot måste vi jobba smartare. Liljas Plast Group vidgar perspektiven för smart industri.
Efterlängtade möten gav nya affärsmöjligheter
15 nov 2021
Äntligen kunde vi träffas igen – och vilka härliga möten det blev. I år märktes det tydligare än någonsin att det är på Elmia Subcontractor som affärer tar sin början. Givande samtal, rätt besökare och nya affärer låg och surrade i luften under mässans alla fyra dagar.
Koenigsegg hittade nya affärsmöjligheter på Subcontractor Connect
12 nov 2021
För första gången någonsin arrangerades matchmakingen Subcontractor Connect både fysiskt och digitalt. En flexibel kombination som uppskattades av såväl leverantörer som inköpare. För oavsett mötesplats är det nya affärer som står i fokus på mötesplatsen.
Enkel digitalisering minimerar svåra felbeslut
11 nov 2021
Digitalisera mera. Uppmaning kommer från utställarna på Subcontractor TechArena och egentligen är det inte så svårt att förstå. Digitaliserade processer sparar tid, höjer kvaliteten och ger nya insikter. Så varför vänta?
Världssuccé tack vare besöken på Elmia Subcontractor
11 nov 2021
Han började fundera mitt under handbolls-VM 1993. Ett år senare fanns det en idé. I dag kan kameramän världen över jobba längre utan att behöva slita ut kroppen. Uppfinning heter Easyrig och är framtagen tillsammans med två utställare på Elmia Subcontractor.