Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Gör affärer på industrins starkaste arena!

Det här är mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.

Vi fortsätter att hjälpa dig att bygga grunden för dina framtida affärer, att upptäcka innovativa leverantörer, finna lösningar och att ta del av vad branschen säger om framtiden för svensk tillverkningsindustri. 

Nu om någonsin förstärks vikten av det personliga mötet för att dels skapa helt nya affärer men också för att starta igång det som har varit ”on hold” på grund av pandemin.  Ta vara på den unika möjligheten att presentera ert NYA erbjudande för marknaden.

Läs intervjuerna med årets ambassadörer, som sätter ansikte på industrin och ligger i framkant med spetskompetenser inom sina områden, här.

Vi ger er nya lösningar, nya affärer, ny kunskap den 9-12 november 2021.

 

50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med

Säkra mötesplatser
Säkra mötesplatser
Varning för bluff-fakturor!
Varning för bluff-fakturor!
3 snabba med utställaren Nominit
29 apr 2021
Ulf Sjölin, VD svarar på 3 snabba frågor kring hållbarhet som en självklarhet och flexibilitet som en nyckelfaktor.
Hållbarhet i fokus när Lesjöfors rustar för tillväxt
21 apr 2021
När Lesjöfors i början av april gick över till fossilfri biogasol i sin anläggning i Värmland var det mer än bara en liten lokal förändring. Skiftet innebär ett minskat koldioxidutsläpp med upp till 70 procent utifrån koncernens långsiktiga mål till år 2023. Ett stort steg för ett företag som säg...
Gnosjö Automatsvarvning tar tag i det självklara
30 mar 2021
Gnosjö Automatsvarvning ligger i framkant på många olika områden, de använder tiden för annorlunda satsningar som egentligen är självklara för alla underleverantörer. Möt företaget som stannar upp, har en plan och agerar! Hur ser de på framtiden och 2021?
Rätt teknik för rätt tillfälle- möt årets andra ambassadör Prototal
17 mar 2021
Prototal tillverkar morgondagens produkter med rätt teknik för rätt tillfälle och alltid nära kunden. Elmia Subcontractors ambassadör 2021 är stolta över att vara en viktig del i sina kunders framgång och satsar på att ligga i framkant genom investering i teknik och genom förvärv. – Vi är ett f...
Industrin möts äntligen på Elmia Subcontractor 2021
15 mar 2021
Elmia Subcontractor fortsätter att vara den viktiga återkommande arenan och inspirationsbanken för hela tillverkningsindustrin. Nu om någonsin förstärks vikten av det personliga mötet för att dels skapa helt nya affärer men också för att starta igång det som har varit ”on hold” på grund av pa...
3 snabba med Swede-Wheel
10 mar 2021
Skandinaviens ledande hjultillverkare med missionen att göra livet enklare genom att sätta fart på saker och ting. Den tyngsta sak blir lätt att hantera när du sätter hjul under den. Andreas Stillman svarar på 3 snabba frågor kring vikten av kompetensutveckling och deras satsningar.