14 - 16 nov. 2023

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Heart of industrial know-how

Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras. Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas.

Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkomna 14-16 nov 2023!

Entrébiljett
Mässan startar om
041
Dagar
:
14
Timmar
:
26
Minuter
SkyMaker ställer ut på Elmia Subcontractor och Tech Arena
3 okt. 2023
Glöm kostsamma, fasta modeller och långa ställtider. Med en passion för att erbjuda prisvärda lösningar och främja en flexibel tillverkning sätter ingenjörerna från Linköping en ny standard för hur tillverkande företag hanterar produktdesign och produktion. De vill möjliggöra automatisering och m...
Nya borstlösa DC-motorer – made in Sweden
29 sep. 2023
Hög prestanda, lång hållbarhet och minimalt underhåll – Ankarsrum Electric Motors har utvecklat ett nytt program med svensktillverkade borstlösa DC-motorer. Nyheten kommer att lanseras på Elmia Subcontractor.
Nytt vibroakustiskt metamaterial på Elmia Subcontractor InnoDex
29 sep. 2023
Subcontractor InnoDex är platsen där tillverkningindustrins produktutvecklare, konstruktörer och designers samlas för att utforska det senaste inom material, teknik och kreativa processer. Bland årets nyheter i materialutställningen finns ett nytt vibroakustiskt metamaterial som inte bara möjligg...
Tysk samlingsmonter på Elmia Subcontractor skapar framgångsrika samarbeten
14 sep. 2023
I jakten på nya affärsmöjligheter och starka samarbetsrelationer riktar tyska företag från Berlin och Brandenburg mer och mer sitt intresse mot den skandinaviska marknaden. Den geografiska närheten och den kulturella likheten gör Skandinavien till en attraktiv destination. Men vad är det som lock...
Koenigsegg hittade nya affärsmöjligheter på Subcontractor Connect
1 sep. 2023
När Subcontractor Connect arrangerades förra gången träffades upp mot 100 leverantörer, 50 inköpare och totalt 190 deltagare från 28 länder. Matchmakingen sker både fysiskt och digitalt. En flexibel kombination som uppskattas av såväl leverantörer som inköpare.
Förbindningsteknik på så liten yta som möjligt
21 juni 2023
Samtec är månadens utställare på Elmia Subcontractor. En global tillverkare av elektronikprodukter som specialiserat sig inom just kontakttekniska lösningar. Connectivity är ledordet, att skapa kontakt, att leda ström eller i det här fallet en signal från en punkt till en annan.