9 - 12 nov 2021

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Säkra möten säkrar nya affärer

Den 9–12 november 2021 är vi tillbaka fysiskt, digitalt – och säkert. Nu kör vi!

Välkomna tillbaka till den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.

Vi är väl förberedda och har vidtagit alla åtgärder som gör att vi kan arrangera en säker mässa i november. Välkomna till en covid-19 certifierad mässanläggning.

Vi ger er nya lösningar, nya affärer, ny kunskap den 9-12 november 2021.

 

Kan du erbjuda vad inköparna söker?
24 sep 2021
Matchmaking eventet, Subcontractor Connect är plattformen för möten mellan inköpare och leverantörer från industribranschen och från hela Europa. Genom korta, effektiva och förbokade möten byggs grunden för framtidens värdefulla affärer. Svenska och europeiska inköpare inom en rad industrier är...
Tre anledningar till att Husqvarna besöker mässan i november
23 sep 2021
Möt Jakob Lagerwall, Global Product Specialist på Husqvarna Group som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysisk i november för att ta igen det som har förlorats i samband med pandemin.
Säkra möten säkrar nya affärer på Elmia Subcontractor 2021
15 sep 2021
Elmia Subcontractor älskar säkra möten. Och vi älskar när våra utställare och besökare säkrar nya affärer på mässgolvet. Den 9–12 november 2021 är vi tillbaka fysiskt, digitalt – och säkert. Nu kör vi!
Svenskt, innovativt och hållbart – Weland bygger nya broar på Elmia Subcontractor i november
2 sep 2021
Äntligen är det dags att träffas fysiskt igen. Precis så är känslan hos Weland inför Elmia Subcontractor till hösten. Och budskapet från koncernen, ja, det är enkelt men tydligt. – Vi är på plats, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland AB.
Matchmaking ger framgångsrika dialoger med rätt kundsegment
25 aug 2021
Digital Mechanics är erfarna deltagare på matchmakingen under Elmia Subcontractor, som leverantör. Två gånger på plats i Jönköping och senast i november 2020 digitalt på Elmia Subcontractor Connect. Anledningen till att de återkommer? Svaret är enkelt – det är möten som ger resultat.
Historiska kvartalssiffror för underleverantörerna - Inte ens materialbristen stoppar industrin
9 aug 2021
Svensk Industriförening, Sinf, presenterar en ovanligt dramatisk Underleverantörsbarometer för andra kvartalet 2021. Barometern visar på ett kvartal med markant uppåtgående siffror. Omsättningsförändringen har under andra kvartalet ökat för hela 63 procent från förra kvartalet, som även det visad...

Säkra mötesplatser
Säkra mötesplatser
Varning för bluff-fakturor!
Varning för bluff-fakturor!