10 - 13 nov 2020

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Möt årets första ambassadör

Planeringen inför årets Elmia Subcontractor är i full gång.

Här grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor! En av mässans styrkor är dess renodling. Här ges bara plats för underleverantörer till tillverkningsindustrin. Det har gjort mässan synnerligen träffsäker för såväl besökare och utställare.

Underleverantörerna är ryggraden inom den svenska tillverkningsindustrin, med en enorm expertis och skarpa lösningar för framtiden. För att sätta ansikte på industrin – utser Elmia Subcontractor varje år ambassadörer  och vi kan stolt presentera en av dem: Ola Tengroth, Lesjöfors.

Läs mer om dem här.

 

Följ oss på social medier!
50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med
Mässans öppettider
Information om coronaviruset (covid-19)
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Klassiska underleverantören går in i en digital framtid
20 maj 2020
De sätter en ära i hög servicenivå, satsar på intern kompetens och investerar tungt för att bibehålla en leveranssäkerhet på nästan 100 procent. Träffa årets första ambassadör för Elmia Subcontractor 2020 – den klassiska fjäderleverantören Lesjöfors som ska ta traditionella mekaniska komponenter...
Växande marknad för elektroniklösningar
13 maj 2020
Elektronikföretagen får en alltmer framskjuten roll i svensk tillverkande industri i takt med att allt fler produkter blir uppkopplade. För Propoint AB är mässgolvet en viktig mötesplats som ger möjlighet till nya innovationer.
Inducore visar bredden med åtta bolag
28 apr 2020
Inducore har strategin klar. För att kunna vara en global partner och samtidigt ta hänsyn till miljön är närheten till kunden högsta prioritet. Hur det ser ut i verkligheten? Det visar företaget under Elmia Subcontractor i höst.
Satsning på kompetens ska stärka Gnosjö Automatsvarvning i krisen
17 apr 2020
Coronaviruset har i allra högsta grad påverkat svensk tillverkningsindustri. Men när leveranserna minskar väljer Gnosjö Automatsvarvning att satsa sig ur den globala krisen. – Vi ser ingen anledning att korttidspermittera, säger Linda Fransson, vd, på Gnosjö Automatsvarvning och ambassadör för El...
Stora möjligheter för svensk elektronikindustri
5 mar 2020
Allt fler svenska tillverkare inser behovet av elektronik i sina produkter. Här har den svenska elektronikindustrin stora möjligheter att växa med nya innovationer.
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor.
21 jan 2020
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor. När kurvorna visar nedåt tar industrin sikte på framtiden. Det är det tydliga inryck som sammanfattar årets Elmia Subcontractor. I fyra dagar har mässan har stått värd för möten och affärer, innovationer i världsklass, fullsatta f...