15 - 17 nov 2022

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Sharing knowledge – innovating the industry

Det är när kunskap möts och kompetenser kombineras som innovationerna uppstår.

Elmia Subcontractor är industrins hjärta, som under tre effektiva dagar ger branschen syre, energi och kraft framåt. Här möts tusentals likasinnade för att dela kunskap, skapa innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

 

Välkommen till Elmia Subcontractor 15-17 nov 2022 - heart of industrial know-how

Entrébiljett
Vem ställer ut?
Mässans öppettider
Vad händer på mässan?
Här är däcken som innehåller återvunnen polyester från PET-flaskor
29 sep 2022
Återvunnen polyester från PET-flaskor? I helt vanliga däck? Jodå, det är möjligt tack vare ContiRe.Tex-teknologin från Continental. De unika däcken finns redan på marknaden och tar Continental ett steg närmare målet att endast använda hållbara material i sina däck.
Leverantörer i världsklass lyfter svensk försvarsindustri
29 sep 2022
Mekaniska komponenter till artillerisystem eller härdade detaljer till stridsflygplan. Oavsett område håller försvarsindustrin i Sverige världsklass tack vare hög kompetens från svenska leverantörer. På många sätt ett arv från klassiska svenska vapentillverkare.
”Vi har djup kunskap om material och provning inom det växande elektrifieringsområdet.”
21 sep 2022
Ökad elektrifiering inom fordonsindustrin, batteritillverkning och infrastruktur med många laddstationer. Hur kommer Sveriges elektrifieringsstrategi egentligen att se ut i framtiden? Vilka ska vara med och utveckla framtidens tekniska tjänster för de nya industriområdena?
Grön pressgjutning som ger kunden unika värden
5 sep 2022
Både traditionell pressgjutning och fokus på grön tillverkning. Tack vare hållbara investeringar kan Lundbergs Pressgjuteri både ge kunden ett unikt mervärde och säkra nya affärer i framtiden. Möt årets andra ambassadör för Elmia Subcontractor – familjeföretaget i Vrigstad som med miljövänliga t...
Så får du hållbara innovationer med digitala tvillingar
26 aug 2022
Hållbart. Både vad gäller ekonomi och miljö. För Dassault Systèmes handlar produktutveckling inte bara om att ta fram en ny produkt – nej, det handlar precis lika mycket om innovationer som är hållbara under hela livscykeln. Nyckeln till framgång? Virtuell verifiering med hjälp av en digital tvil...
”Vi vill visa upp oss under vårt nya namn”
18 aug 2022
Nytt namn och en ny era – men med samma långa erfarenhet inom stålbranschen. På Elmia Subcontractor kommer Sandvik Materials Technology att synas under det nya namnet Alleima. Med sig har företaget bland annat en helt ny stålsort som tidigare har saknats på marknaden.