10 - 13 nov 2020

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Nya tider ger nya möjligheter att connecta!

Elmia Subcontractor blir Elmia Subcontractor Connect 2020. Ett nytt sätt för dig att synas, knyta nya kontakter och bygga grunden för framtidens affärer.

I vår digitala Matchmaking hittar du rätt leverantör eller rätt inköpare utefter dina specifika behov och tjänster. Anmäl dig redan i dag för att hitta ditt framtida partnerskap.

Under Elmia Subcontractor Connect 2020 streamas även ett dagligt program från Studio Subcontractor – var en del av programmet och nå ut med ditt budskap till våra besökare.

Välkommen att connecta 10-13 november 2020.

Läs mer om Elmia Subcontractor Connect 2020 här.

 

 

 

Elmia Subcontractor Connect 2020
Följ oss på social medier!
50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med
Mässans öppettider
Information om coronaviruset (covid-19)
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Lesjöfors letar det oväntade på matchmaking
24 sep 2020
Årets ambassadör till Elmia Subcontractor är självklart med på matchmakingen under Elmia Subcontractor Connect. Förhoppningen är att hitta nya kontakter med företag i oväntade branscher. Matchmakingen är ett perfekt tillfälle för sådana otippade möten.
Elmia Subcontractor flyttas fram till 2021
14 aug 2020
Med anledning av Covid-19 pandemin och dess påverkan för allmänna sammankomster kommer tillverkningsindustrin främsta arena, Elmia Subcontractor, inte att kunna genomföras som planerat i november 2020.
Klassiska underleverantören går in i en digital framtid
20 maj 2020
De sätter en ära i hög servicenivå, satsar på intern kompetens och investerar tungt för att bibehålla en leveranssäkerhet på nästan 100 procent. Träffa årets första ambassadör för Elmia Subcontractor 2020 – den klassiska fjäderleverantören Lesjöfors som ska ta traditionella mekaniska komponenter...
Växande marknad för elektroniklösningar
13 maj 2020
Elektronikföretagen får en alltmer framskjuten roll i svensk tillverkande industri i takt med att allt fler produkter blir uppkopplade. För Propoint AB är mässgolvet en viktig mötesplats som ger möjlighet till nya innovationer.
Inducore visar bredden med åtta bolag
28 apr 2020
Inducore har strategin klar. För att kunna vara en global partner och samtidigt ta hänsyn till miljön är närheten till kunden högsta prioritet. Hur det ser ut i verkligheten? Det visar företaget under Elmia Subcontractor i höst.
Satsning på kompetens ska stärka Gnosjö Automatsvarvning i krisen
17 apr 2020
Coronaviruset har i allra högsta grad påverkat svensk tillverkningsindustri. Men när leveranserna minskar väljer Gnosjö Automatsvarvning att satsa sig ur den globala krisen. – Vi ser ingen anledning att korttidspermittera, säger Linda Fransson, vd, på Gnosjö Automatsvarvning och ambassadör för El...