9 - 12 nov 2021

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Tack för i år och välkomna åter 9-12 november 2021 !

Nya leverantörer. Nya affärer. Ny kunskap.
Det är var årets Elmia Subcontractor Connect har erbjudit.

Att bygga grunden för dina framtida affärer.  Att upptäcka innovativa leverantörer och lyssna på vad branschen säger om framtiden för svensk tillverkningsindustri.

Under fyra dagar har vi arrangerat en matchmaking mellan leverantörer och inköpare samt erbjudit ett program online som tar tempen på svensk tillverkningsindustri i framtiden.

Elmia Subcontractor Connect 2020 har inneburit nya möjligheter för dig att knyta nya kontakter i en tid när vi inte kan träffas fysiskt.

 

Välkomna åter 9-12 november 2021.

Läs mer om Elmia Subcontractor Connect 2020 här.

 

Elmia Subcontractor Connect 2020
Följ oss på social medier!
50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
90%
av besökarna har inköpsinflytande
78%
av besöken ledde till affärer med leverantörer som man inte annars skulle gjort affärer med
Mässans öppettider
Information om coronaviruset (covid-19)
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Digitala möten lyfte tillverkningsindustrin
18 nov 2020
400 möten under fyra dagar. Nära 300 leverantörer och 70 inköpare från 26 länder. Det är siffrorna bakom Elmia Subcontractor Connect som avslutades den 13 november. – Alla som vi har träffat online har varit så positiva och glada över att mötas. Det märks att det behövs sådana här plattformar i...
Effektivitet var ordet när Scania hittade leverantörer
13 nov 2020
Tolv möten på en dag. Och förhoppningsvis en eller två nya leverantörer på sikt. Tobias Camitz, Sourcing Manager på Scania, körde i stort sett alla sina möten under matchmakingen på Elmia Subcontractor Connect på en och samma dag. – Det blev lite som att vara på mässan, säger han.
Motion Control ser samarbetsmöjligheter i framtida projekt
12 nov 2020
5-6 möten inbokade och Anders från Motion Control hoppas på fler. Under tisdagen hölls ett möte, två leverantörer emellan, med företaget Syntronic, där de snabbt kunde snappa upp framtida samarbetsmöjligheter. En fullspäckad och givande första dag på årets digitala matchmaking på Elmia Subcontrac...
Snabbt möte när AQ Plast hittade rätt
12 nov 2020
Det tog bara tio minuter. Sen förstod Johanna-Maria Johansson, inköpschef på AQ Plast, att hon hade hittat rätt leverantör. Eller som hon själv beskriver det – högintressant.
Parker Hannifins möten på matchmakingen gav resultat direkt
11 nov 2020
Sex möten bara på tisdagen. Varav ett som med säkerhet kommer att leda till en offert. Det var en fullspäckad men givande dag för Parker Hannifin när matchmakingen på Elmia Subcontractor Connect drog i gång.
Sveriges priser är globalt konkurrenskraftiga
10 nov 2020
Idag presenterar Sinf - Svensk Industriförening och mässarrangören Elmia den årliga Exportkartläggningen i samband med Elmia Subcontractor Connect. Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa. Enkäten, som görs för tolfte året i rad, tar upp de senaste trenderna och ger bla...