14 - 16 nov 2023

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Heart of industrial know-how

Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras. Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas.

Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkomna 14-16 nov 2023!

Produktionsdagen_Banner_Mässor_1920x1080px.jpg

RISE presenterade “Nationellt center för hållbar plast” på Sustainability Arena
22 mar 2023
Samma funktion, samma kvalitet och samma pris som traditionell plast. Men med ett större fokus på cirkulära materialflöden. Visionen bakom RISE nya nationella center för hållbar plast är tydlig – det är bara tillsammans som vi kan hitta framtidens lösningar. Hur det ska gå till presenterades på S...
Samverkan ger ny kraft till industrin
6 mar 2023
Business Blekinge fördubblade antalet medverkande företag i sin samlingsmonter på Elmia Subcontractor. – Vi ser en tredimensionell samverkansfaktor, både inne i montern, nationellt och internationellt, säger Petronella Lång, projektledare.
Hur länge till orkar svensk industri bära svensk ekonomi?
22 feb 2023
Slutet av 2022 pekade alltmer mot ett mörkt 2023. Höga elpriser, ökade varsel och utspel inför avtalsrörelsen. Hur ser det ut när 2023 så sakta börjar ta form? Sinf:s Underleverantörsbarometer för Q1 2023 visar på en industri med underleverantörer som står starka när hårda vindar blåser. - Svensk...
Teambuilding gav extra bonus under mässan
6 feb 2023
Fristad Plast ställde inte bara ut på Elmia Subcontractor 2022 – de tog med sig hela företaget till mässan för att låta alla anställda uppleva vad som händer när industrins experter samlas.
Hållbarhet och produktivitet gav stororder
7 dec 2022
Fårbo Mekaniska lämnade Elmia Subcontractor fulltankade med positiv energi och med flera bokade affärsmöten i väskan. – Vi har massor av jobb att följa upp framöver – precis som det ska vara.
Årets Elmia Subcontractor vände utmaningar till hållbara möjligheter
21 nov 2022
Hållbarhet, energieffektivisering och ökad konkurrenskraft genom samverkan. Elmia Subcontractor lyfte industrins allra viktigaste utmaningar i en tid när världen runtomkring oss skakar. Allt för att vi tillsammans ska kunna hitta de rätta lösningarna för framtiden och stärka konkurrenskraften för...