14 - 17 maj 2024

Elmia Plåt

14-17 maj 2024
Mässan för den plåtbearbetande industrin med maskiner i drift och tillbehör.

Innovation formar framtidens plåtindustri.

Möt morgondagens trender och teknik. På mässan för den plåtbearbetande industrin visas ett brett utbud av maskiner i drift med tillbehör.

Elmia Plåt är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

De parallella mässorna är: Elmia 3D, Elmia Automation, Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Verktygsmaskiner.

82%
av besökarna har köpinflytande
4,2/5
är utställarnas betyg på mässan
4,4/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4,5/5
är besökarnas betyg på mässan
Mässans öppettider
Var kan jag parkera?
Håll dig uppdaterad!
Efterlängtade möten gav affärer på Elmia Produktionsmässor
16 maj 2022
Som tillverkningsindustrin har längtat. Längtat efter att få träffas igen. Längtat efter att få visa upp de senaste nyheterna och dela med sig av ny kunskap. I år blev det tydligare än någonsin att Elmia Produktionsmässor – och det fysiska mötets möjligheter på en mässa – fortsatt är viktigt.
Industriell blästring i smart kabin
12 maj 2022
Allt fler vill säkra produktionen genom att samla alla processer in house. På Elmia Plåt visar Tebeco lösningar för blästring, avgradning och polering som passar även den lilla produktionslokalen.
Användarvänligt när Amada visar Skandinavienpremiärer
11 maj 2022
Användarvänlighet, effektivitet och ökad produktivitet. Det är vad Elmia Plåt 2022 handlar om för Amada. I montern står exempelvis två Skandinavienpremiärer – fiberlasern Amada Regius-AJ och bockmaskinen HRB-ATC.
Plåtbearbetning i sömlösa flöden
10 maj 2022
Sömlös produktion och smart automation är den röda tråden hos Din Maskin – som valde att utöka sin monter på Elmia Plåt för att kunna visa alla nyheter.
Nya OptiFlex tar bokstavligen stor plats hos Ursviken Technology
22 apr 2022
Från 100 ton till hela 400 ton. Med full bocklängd mellan gavlarna på den största modellen. Ursviken spar inte på krutet med nya versionen av kantpressen OptiFlex – som givetvis presenteras på Elmia Plåt 10–13 maj.
Materialfokus när Baosteel debuterar på Elmia Plåt
5 apr 2022
För första gången någonsin ställer Baosteel Tailored Blanks ut på Elmia Plåt. Med ett av världens största järn- och stålföretag i ryggen kan företaget leverera stålmaterial till i princip vilken bransch som helst. På Elmia Plåt den 10-13 maj är siktet inställt på att hitta nya kundsegment.
Din Maskin har laddat upp med spännande lösningar
24 mar 2022
Till Elmia Plåt 2022 har Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna Prima Power och Starmatik.