10 - 13 maj 2022

Elmia Plåt

10-13 maj 2022.
Mässan för den plåtbearbetande industrin med verktyg, tillbehör och maskiner i drift.

Den viktigaste arenan för svensk plåtindustri

Här kan du som leverantör av maskiner, verktyg och tillbehör för plåtbearbetningsindustrin visa och presentera era lösningar i drift.


Mässan har en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Elmia Plåt är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

De parallella mässorna är: Elmia Verktygsmaskiner, Elmia 3D, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia Automation.

82%
av besökarna har köpinflytande
4,2/5
är utställarnas betyg på mässan
4,4/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
4,5/5
är besökarnas betyg på mässan
Din Maskin hade laddat med spännande lösningar
26 maj 2020
Till Elmia Plåt 2020 hade Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna SafanDarley och Starmatik.
Kantpress med många faciliteter hos Amada Scandinavia
20 maj 2020
Med ett komplett program av plåtbearbetningsmaskiner är Elmia Plåt en viktig scen att visa nyheter på. I år skulle en ny ergonomisk kantpress stå i rampljuset i montern.
Finska Aliko väljer Elmia Plåt
27 jan 2020
I över 40 år har Aliko levererat plåtbearbetningsmaskiner till den finska industrin. Nu vill de närma sig den svenska marknaden – med hjälp av Elmia Plåt.
”Lukta, lyssna och känna” – därför lyckas Ursviken i montern
31 okt 2019
Hur lyckas man som utställare på en mässa? Den knäckfrågan har Ursviken svaret på.