14 - 17 maj 2024

Elmia Plåt

14-17 maj 2024
Mässan för den plåtbearbetande industrin med maskiner i drift och tillbehör.

Innovation formar framtidens plåtindustri

Möt morgondagens trender och teknik. På mässan för den plåtbearbetande industrin visas ett brett utbud av maskiner i drift med tillbehör.

Elmia Plåt är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom tillverkande industri.

Tre huvudteman som kommer att genomsyra Elmia Plåt och samtliga sex Elmia Produktionsmässor 2024 är:
Smart industri. Hållbar industri. Omställbar industri.

De parallella mässorna är: Elmia 3D, Elmia Automation, Elmia Polymer, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Verktygsmaskiner.

Elmia Plåt gick senast i maj 2022. Se höjdpunkterna från Elmia Produktionsmässor här!

Prenumerera på nyhetsbrev
80%
av besökarna har köpinflytande
3,7/5
är utställarnas betyg på mässan
83%
av utställarna lämnade offerter på mässan
4,1/5
är besökarnas betyg på mässan

Maximal produktivitet med minimal produktionsyta
21 feb. 2024
En stor utmaning för plåtindustrin är att bibehålla konkurrenskraft inom enstycks och fåstycksproduktion nu när mycket av produktion plockas hem. Svaret ligger i minskade ställtider och ökad flexibilitet. Salvagnini, pionjärer inom panelbockning, visar upp sina lösningar på Elmia Plåt den 14–17 maj.
Våra mässansvariga förklarar varför du ska besöka Elmia Produktionsmässor 14-17 maj 2024
15 jan. 2024
”På Elmia Produktionsmässor möter du morgondagens innovationer och trender inom tillverkande industri. Du får ta del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Elmia Produktionsmässor är Nordens största arena där branscher kopplas samman, synergier tydliggörs och affären är i fok...
CIDAN Machinery Group om framtidssäkring i omställbar industri
17 nov. 2023
CIDAN Machinery Group har bokat monter på Elmia Plåt 2024. I en tid av ständig förändring och utveckling står CIDAN Machinery Group starkt som en ledare inom omställbar industri som är ett av de huvudteman som 2024 kommer att genomsyra samtliga Elmia Produktionsmässor. Vi satte oss ned med VD Pet...
Hur ser Saluco på huvudtemat Hållbar industri på Elmia Plåt 2024?
16 okt. 2023
Saluco AB är ett av de företag som bokat monter på Elmia Plåt 2024. Tre huvudteman - Smart industri, Hållbar industri och Omställbar industri kommer att genomsyra samtliga sex mässor under Elmia Produktionsmässor 2024.
Din Maskin fokuserar hållbarhet och digitalisering
22 sep. 2023
Din Maskin representerar en handfull världsledande och framåtsträvande bolag som ständigt söker nya vägar att utvecklas. Några av de områden som företaget fokuserar på är hållbarhet och digitalisering. I princip all produktion idag går ut på att bli mer och mer effektiv och automatiserad.
Mässteman 2024 - Smart industri. Hållbar  industri. Omställbar industri.
8 sep. 2023
Vi är stolta över att nu kunna presentera tre huvudteman som kommer att genomsyra samtliga sex mässor under Elmia Produktionsmässor 2024.
Din Maskin har laddat upp med spännande lösningar
24 mars 2022
Till Elmia Plåt 2022 har Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna Prima Power och Starmatik.