Fatta ratten och styr mot Elmia Lastbil 2018 

Tiden rullar fort och vi accelererar med den, i planerandet av årets viktigaste lastbilshändelse. Vi läser 2018 nu och minnet av de soliga dagarna under förra Elmia Lastbil kanske värmer än men nu ser vi fram emot vilka premiärer, byggnationer och coola branschlösningar som visas upp i augusti, på den härliga och stora arena Elmia erbjuder i Jönköping. Utställningsbokningar rullar in varje dag så har du inte säkerställt din egen monter så är det hög tid nu!

Vilka nyheter ser vi i år?
Vad Elmia Lastbil 2018 bjuder på för intressanta branschnyheter är vi givetvis väldigt nyfikna på. Vår egen mässnyhet är ett nytt varumärke och utseende. Mässan vilar på en trygg grund allt sedan 1983 och har sedan följt branschens utveckling som värd för allt som rör den tunga transportindustrin. För att sen attrahera nya intressenter och besökare har vi nu skapat en mer modern och tydlig logotyp för mässan, vars tyngd och historia vilar på en för hela branschen gemensam faktor – boggin. Oaktat om Du rör dig inom skogsindustri, fjärrtransporter, citydistribution eller inom andra lastbilstransporter bärs dina affärers tyngd på ett antal trygga axlar. Och att möta era kunder på Elmia Lastbil i Jönköping blir en trygg och självklar sak.

Elmia Lastbil hälsar Dig varmt välkommen till Jönköping den 22–25 augusti 2018 - fyra dagar Du inte vill missa, oavsett var i branschen Du befinner dig! 

Skicka in intresseanmälan >>

 

Elmia Lastbil på Instagram