Nyheter

Här är nyheter från Elmia Subcontractor
Elmia Subcontractor flyttas fram till 2021
14 aug 2020
Med anledning av Covid-19 pandemin och dess påverkan för allmänna sammankomster kommer tillverkningsindustrin främsta arena, Elmia Subcontractor, inte att kunna genomföras som planerat i november 2020.
Klassiska underleverantören går in i en digital framtid
20 maj 2020
De sätter en ära i hög servicenivå, satsar på intern kompetens och investerar tungt för att bibehålla en leveranssäkerhet på nästan 100 procent. Träffa årets första ambassadör för Elmia Subcontractor 2020 – den klassiska fjäderleverantören Lesjöfors som ska ta traditionella mekaniska komponenter...
Växande marknad för elektroniklösningar
13 maj 2020
Elektronikföretagen får en alltmer framskjuten roll i svensk tillverkande industri i takt med att allt fler produkter blir uppkopplade. För Propoint AB är mässgolvet en viktig mötesplats som ger möjlighet till nya innovationer.
Inducore visar bredden med åtta bolag
28 apr 2020
Inducore har strategin klar. För att kunna vara en global partner och samtidigt ta hänsyn till miljön är närheten till kunden högsta prioritet. Hur det ser ut i verkligheten? Det visar företaget under Elmia Subcontractor i höst.
Satsning på kompetens ska stärka Gnosjö Automatsvarvning i krisen
17 apr 2020
Coronaviruset har i allra högsta grad påverkat svensk tillverkningsindustri. Men när leveranserna minskar väljer Gnosjö Automatsvarvning att satsa sig ur den globala krisen. – Vi ser ingen anledning att korttidspermittera, säger Linda Fransson, vd, på Gnosjö Automatsvarvning och ambassadör för El...
Stora möjligheter för svensk elektronikindustri
5 mar 2020
Allt fler svenska tillverkare inser behovet av elektronik i sina produkter. Här har den svenska elektronikindustrin stora möjligheter att växa med nya innovationer.
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor.
21 jan 2020
Fokus framåt för industrin. Med avstamp på Elmia Subcontractor. När kurvorna visar nedåt tar industrin sikte på framtiden. Det är det tydliga inryck som sammanfattar årets Elmia Subcontractor. I fyra dagar har mässan har stått värd för möten och affärer, innovationer i världsklass, fullsatta f...
Het lansering på mässgolvet
21 jan 2020
Ett nytt system för produktionsuppföljning gav många leads för startup-bolaget som valde att lansera sin lösning FP Analyzer på årets Elmia Subcontractor.
Subcontractor 2019: Fem konkreta tips från IoT Arena om digitala lösningar
13 nov 2019
Inspiration, nya kontakter och den senaste tekniken inom digitala lösningar. Det är vad Subcontractor IoT Arena handlar om. Men framförallt är det en arena där du kan få med dig idéer hem för att direkt börja fundera på egna lösningar.
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvet
15 sep 2019
De är verksamma i sex länder och har Sverige som främsta marknad. Stålleverantören BE Group ser Elmia Subcontractor som en viktig plats för kundmöten.