Jobba hos oss

Brinner du för att skapa attraktiva möten? Då är Elmia platsen för dig. I 60 år har vi skapat och utvecklat de viktigaste mötes- och marknadsplatserna för flera branscher, som till exempel skog, lantbruk och industri. Kunnande och service är vårt signum – bli en av oss och var en del av framtiden!

Lediga tjänster

Kommunikatörer

Som kommunikatör för mässor är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

  • Ansvara för planering, koordinering och utveckling av kommunikationsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Resurs- och budgetansvar för kommunikationen ingår.
  • Aktivt arbeta med den strategiska utvecklingen av mässorna utifrån ett kommunikativt perspektiv.
  • Nätverka och marknadsföra mässorna nationellt och internationellt.
  • Hålla sig uppdaterad inom de för mässorna viktiga områdena.
  • Operativt kommunikationsarbete för mässorna, exempelvis att nå ut med våra budskap via nyhetsbrev, web och sociala medier.

Dina önskvärda kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik eller utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har några års erfarenhet av arbete med kommunikation, gärna på både operativ och strategisk nivå. Du har en god förmåga att värdera och utforma kommunikation till olika kanaler och målgrupper. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Erfarenhet av att arbeta i Adobe CS (i huvudsak InDesign och Photoshop), Officepaketet samt webbpubliceringsverktyg är ett krav. Erfarenhet från e-post-marknadsföringsverktyg, Google Analytics samt videoredigeringsprogram är meriterande.

Vi tror du är en person som är nyfiken och trivs och stimuleras i flexibla miljöer. Arbetet på Elmia är under vissa perioder intensivt samt att du jobbar med flera projekt parallellt. Du har ett driv och en förmåga att analysera och strukturera upp arbetet. Du är kreativ samt gillar att arbeta tillsammans med andra i ett team på ett prestigelöst sätt.

Urval sker löpande och vill därför ha din ansökan snarast. Vi har mässor inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Berätta gärna om du har något specifikt intresse för våra varumärken. 

Fyll i spontanansökan för att söka detta jobb. Urval sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Säljare (Affärsutvecklare, med inriktning säljare)

Vi söker nu säljare till flera av våra mässor. Vi har mässor inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Berätta gärna om du har något specifikt intresse för våra varumärken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Att ansvara för att sälja projekt enligt plan och budget, från första kontakt till fakturering.
  • Att etablera kontakt med beslutsfattare och påverkare för att sälja in koncept och yta.
  • Att följa upp egna försäljningsresultat avseende aktiviteter och intäkter i jämförelse med budget.
  • Att underhålla och uppdatera projektens kunddatabaser och kampanjer i CRM system
  • Att bygga långsiktiga relationer, delvis besöka kunder, men du utgår från kontoret på Elmia i Jönköping

Vi söker dig som har 5 års erfarenhet av B2B försäljning. Du har några års erfarenhet av arbete med försäljning gärna på både operativ och strategisk nivå.  Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet att jobba i CRM-program.

Vi tror du är en person som är nyfiken och trivs och stimuleras i flexibla miljöer. Arbetet på Elmia är under vissa perioder intensivt samt att du jobbar med flera projekt parallellt. Du har ett driv och en förmåga att analysera och strukturera upp arbetet. Du är kreativ samt gillar att arbeta tillsammans med andra i ett team på ett prestigelöst sätt.

Urval sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Fyll i spontanansökan för att söka detta jobb.

 

Elmia AB
Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00