21 - 24 aug. 2024

Anmäl ert besök

Här föranmäler ni er för att få gratis entré samt bokar platser till inspirationsföreläsningen "Framtiden i branschen". Nytt för i år är att studerande och lärare får digitala entrébiljetter.

Alla elever och lärare på transportprogrammet, samt de som studerar transportrelaterade ämnen på eftergymnasial nivå, är varmt välkomna till Elmia Lastbil. Vi bjuder på fri entré och en chans att uppleva allt mässan har att erbjuda.

För att vi ska kunna ge er bästa service behöver ni föranmäla ert besök. Nytt för i år är att alla deltagare, både elever och lärare, behöver en digital biljett. Genom att föranmäla er får ni tillgång till registreringslänken. 

Är du lärare och vill delta med din klass? Anmäl er till mässan och inspirationsföreläsningen den 22 augusti för att få en riktig kickstart på ert mässbesök. Vill ni besöka mässan en annan dag går det bra. Anmälan gör du i formuläret nedan.

Är du studerande och vill besöka mässan på egen hand? Visa upp ditt Mecenatkort eller Studentkortet i supportkassan i entrén så får du mer information hur du registrerar dig.

 

Föranmälan och digitala biljetter:

  1. Fyll i formuläret med information om din skola, antal elever och dina kontaktuppgifter. Tips! Anmäl en klass per lärare så underlättar det för er när alla ska registreras.
  2. Inom en vecka (från och med maj) får du en unik länk via e-post. Den här länken är enbart giltig för er.
  3. Klicka på länken och registrera dig och dina elever/kollegor för att få era digitala biljetter.
  4. Vid entrén scannar ni enkelt era biljetters QR-kod direkt från era mobiler.

Elmia I Biljettsystem.jpg

Föranmälan av skolor – entré och föreläsning

Föranmälan entrébiljetter
Vilken dag kommer ni besöka mässan?
Föranmälan inspirationsföreläsning torsdag 22 augusti
Vilken föreläsning vill ni anmäla er till?
Önskar ni förslag på lunch som går att förbeställa?
Katarina Wadsby
Katarina Wadsby
Telefon: +46 36 15 20 80