Hjärtligt välkomna!

Onsdagen den 16 augusti slår vi upp portarna för Nordic Profile Fair här på Elmia i Jönköping!

Under två intressanta dagar – 16 och 17 augusti – träffar du både befintliga och nya leverantörer på Elmia i Jönköping. Boka upp dessa dagar i din kalender!
Under kvällen den 16 augusti har vi också en trevlig tillställning tillsammans - en mingelfest för branschen med god mat och mysig musik!

Nordic Profile Fair är en fackmässa med fokus på nya produkter riktade till de som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden är arrangörer av mässan, och Elmia hjälper till med försäljningen och det praktiska kring mässan.

Vi ses på mässan!


Öppettider
16 augusti 09:00-18:00
17 augusti 09:00-17:00

Succémässan är tillbaka!

Lyckade möten ger mersmak! Den 16 – 17 augusti är det dags igen för Nordic Profile Fair – present- och profilmässan för hela branschen på Elmia i Jönköping!

Nordic Profile Fair arrangeras av Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden.

— Som leverantörer arbetar vi med två kollektioner per år och då känns det självklart med en mässa för oss i augusti där vi kan träffa våra kunder och presentera höstens kollektion. Mässan ger en bra och snabb start på höstförsäljningen, som är viktigt både för oss som leverantörer och för våra återförsäljare, säger Daniel Falk på Vinga of Sweden.