Hjärtligt Välkomna!

Onsdagen den 17 augusti slår vi upp portarna för Nordic Profile Fair här på Elmia i Jönköping!

Under två intressanta dagar träffar du både befintliga och nya leverantörer på Elmia i Jönköping. Boka upp dessa dagar i din kalender!
Under kvällen den 17 augusti har vi också en trevlig tillställning tillsammans - en mingelfest för branschen med god mat och mysig musik!

Nordic Profile Fair är en fackmässa med fokus på nya produkter riktade till de som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden är arrangörer av mässan, och Elmia hjälper till med försäljningen och det praktiska kring mässan.

Vi ses på mässan!


Öppettider
17 augusti 09:00-18:00
18 augusti 09:00-18:00

Intervju med arrangörerna

Profilmässa på Elmia i augusti

Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden arrangerar en present- och profilmässa för hela branschen på Elmia i Jönköping. Den 17-18 augusti är det dags för den nya mässan Nordic Profile Fair.

— Som leverantörer arbetar vi med två kollektioner per år och vi kände att det behövs en mässa för oss i augusti där vi kan träffa våra kunder och presentera höstens kollektion. Mässan ger en bra och snabb start på höstförsäljningen, som är viktigt både för oss som leverantörer och för våra återförsäljare, säger Daniel Falk på Vinga of Sweden.

Redan fullbokat

Intresset för Nordic Profile Fair är mycket stort. Mässan är redan nu i början av juni fullbokad med de 60-tal utställare som arrangörerna har räknat med.

— Det märks att behovet är stort. Vi träffar ju mycket kunder i vardagen och många är väldigt positiva till mässan, så vi ser fram mot två givande och intressanta dagar, säger Daniel Falk.

Läs hela intervjun här.