11 - 15 sep. 2024


För besökare

Mässan med det mobila livet i fokus

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för det mobila livet. Här kan du spana in de senaste modellerna och produkterna och jämföra olika varumärken på en och samma plats. Du kan också köpa tillbehör och få massor av reseinspiration och tips för det mobila livet.

Mässan pågår i fem festliga dagar och erbjuder även aktiviteter för olika åldrar som bl.a. dans, föreläsningar, Oktoberfest och barnaktiviteter.  

Bo på vår mässcamping 
Intill mässan hittar du vår mässcamping med vacker Vättervy – perfekt när du vill besöka mässan och ta del av aktiviteter dag- och kvällstid under flera dagar. I mässcampingbiljetten ingår campingplats, entré för två vuxna och två barn samt alla  aktiviteter på mässområdet, dag- och kvällstid. Du kan köpa din entrébiljett och din mässcampingbiljett redan nu.

Varmt välkommen den 11-15 september 2024!

Frågor & svar om mässcampingen
Vad händer på mässan?
Håkan Söderman och Carina Ekroos, HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
Det är ju den största och den bästa mässan som drar otroligt mycket folk. Att bo på mässcampingen, ta del av den varma gemenskapen och alla aktiviteter förhöjer ju upplevelsen.
Håkan Söderman och Carina Ekroos, HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Sverige
För den som är intresserad av det mobila livet finns ingen bättre arena. Mässan är minst lika intressant för den som inte kan något, men som är nyfiken på branschen. Här finns experter, husvagnar, husbilar, tillbehör och framför allt massor av inspiration. Har man aldrig varit där ska man åka dit!
Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Sverige