8 - 12 sep 2021


För besökare

Vi tänker nytt

Elmia Husvagn Husbil är mässan för alla som älskar det mobila livet. 2021 är ett ovanligt år och det kommer att prägla årets mässa. Vi följer utvecklingen och tänker nytt.

Under årets mässa kommer vi att ha ett nytt utbud, nya aktiviteter, nytt biljettsystem och nya upplevelser. Som besökare kommer du fortfarande att få inspiration, se nyheterna före alla andra och få möjligheter att ta del av de aktiviteter som erbjuds under mässan.

Mässcampingen
Med hänsyn till rådande smittläge har vi beslutat att pausa biljettförsäljningen. Vi planerar att genomföra campingen med minst det antal som redan är bokade. Så snart vi kan återkommer vi med mer information och vår förhoppning är att kunna släppa fler platser.

Varmt välkommen 8-12 september 2021!

Mässteamet för Elmia Husvagn Husbil i samarbete med Caravan Club

Mässan startar om
141
Dagar
:
21
Timmar
:
24
Minuter
Följ oss i sociala medier
Vilka ställer ut på mässan?

Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia

Direkt utanför Elmias mässhallar finns 6 500 parkeringsplatser. Där finns det även möjlighet att stå med husbil över dagen. Parkeringsavgift gäller mellan klockan 08.00-22.00, 120 SEK för husbil, 60 SEK för personbil.

Du kan betala för parkering med kort, kontanter eller swish. 
Swishnummer: 123 483 07 82 (OBS! Måste betalas på plats). 

Vi har även ett antal platser för laddning av elbilar.

Det finns även parkeringsplatser för dig som har parkeringstillstånd för rörelsehindrad. Du hittar dessa platser på kartan nedan.

På grund av säkerhetskrav kopplat till brandskydd måste vi öka mellanrummen mellan husbilarna (varannan husbil, varannan personbil) och detta tyvärr kan bidra till att det tar lite längre tid att parkera. Vi ber därför om överseende med detta.