Maten blir allt viktigare i möten mellan människor och är en central del av helhetsupplevelsen på Elmia.

Som besökare på Elmia behöver du inte gå hungrig. Här finns ett brett utbud av restauranger och caféer att välja mellan. På Elmia är det FC Gruppen som är matleverantör och driver alla restauranger och caféer inne på mässområdet.

Restaurang Elmia

Elmias publika lunchrestaurang. Här serveras dagens lunch måndag till fredag kl. 11.30-13.30 med undantag för vissa dagar då det pågår mässor.

Varje dag erbjuds fyra lunchalternativ varav två av dem varieras från dag till dag, en “veckans rätt” och en stående favorit: Wallenbergare gjord på kalvfärs från Dalsjöfors serveras med rårörda lingon, ärtor, skirat smör och potatispuré.
Placering: Syd
Antal sittplatser: 100

Restaurang Småland

Smaka på Småland! Här serveras närproducerad mat och det står alltid en kött- och en fiskrätt på menyn.
Placering: Norr
Antal sittplatser: 150 st

Black&White

I Black&White serveras en fint upplagd kötträtt med en riklig salladsbuffé. Köttet varierar från dag till dag och det finns alltid ett vegetariskt alternativ.
Placering: Söder
Antal sittplatser: 450 st

Restaurang Vättern

Här serveras närproducerad mat och det står alltid en kött- och en fiskrätt på menyn.
Placering: Söder
Antal sittplatser: 350 st 

Club Elmia

Vad sägs om en hamburgare med färskbakat briochebröd, cheddarost, syrad rödlök och chilimajonnäs? Finns även som vegetarisk med samma goda tillbehör.
Placering: Mellan B och D-hallen
Antal sittplatser: 200 st 

Baren 1284

När du är ute efter att släcka törsten är det hit du går. Nära till både Black&White och Restaurang Vättern om hungern tar vid.
Placering: Söder

Café Grab’N’Go

Fräscha sallader, färskbakat fika eller en kopp kaffe. I farten eller i caféet, du bestämmer!
Placering: Söder

Kiosken

Här grillas den berömda Elmiakorven: närproducerat kött, färskbakat briochebröd, friterad lök och Västervikssenap. Klassiskt kiosksortiment som dryck och snacks hittar du också såklart.
Placering: SöderFC Gruppen

FC Gruppen erbjuder ett brett urval av mat och dryck med fokus på närproducerat och driver 10 permanenta restauranger/caféer på området, allt under ett och samma tak. Utöver dessa levererar de även direkt till monter och bygger upp tillfälliga serveringsområden.

Läs mer om FC Gruppen och deras roll på Elmia

Mer information finns även på FC Gruppens webbsida

FC Gruppen
FC Gruppen
Telefon: +46 36 30 54 10