6 - 10 sep 2023


För utställare

Träffa köpsugna besökare

Under Elmia Husvagn Husbil sker en stor del av branschens försäljning. Det är starten på försäljningen för kommande modellår. När 2022 års mässa avslutades hade återförsäljarna i stort sett sålt slut på inneliggande lager.

Ett besök på Elmia Husvagn Husbil är för många ett effektivt sätt att se de senaste modellerna och produkterna och jämföra olika varumärken på en och samma plats. Vill du vara med och konkurrera om köparna? Då rekommenderar vi dig att bli utställare på Nordens största mässa för det mobila livet.

Välkommen den 6-10 september 2023!

/globalassets/bilder/massor/husvagn/elmia_husvagn_husbil_utstallare_bild.jpg
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Mässan är ett enastående tillfälle att kunna visa upp ett brett sortiment och vi vill visa så många nyheter som möjligt. Elmia är unikt med möjligheten att campa direkt i anslutning till mässan och den goda atmosfär som skapas under mässans fem dagar.
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Pia Weinz-Karlsson, reklamchef KABE
Elmia Husvagn Husbil är ett utmärkt tillfälle att se vårt stora och heltäckande utbud. På mässan kan kunderna se och jämföra modeller och prata med säljarna i lugn och ro. Samtidigt är mässan en folkfest där man kan träffa nya och gamla vänner, umgås på mässområdet och campingen.
Pia Weinz-Karlsson, reklamchef KABE
30 000
besökare
4/5
utställarbetyg på mässan
20%
av branschens totala årsförsäljning sker på mässan
28%
av besökarna planerar att köpa en ny husvagn eller husbil inom ett år