11 - 15 sep. 2024


För utställare

Träffa köpsugna besökare

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Under mässdagarna sker en stor del av branschens försäljning. Det är starten på försäljningen för kommande modellår.

Ett besök på Elmia Husvagn Husbil är för många ett effektivt sätt att se de senaste modellerna och produkterna, köpap tillbehör och jämföra olika varumärken på en och samma plats. Vill du vara med och konkurrera om köparna? Då ska du ställa ut på mässan i september.

Välkommen den 11-15 september 2024!

/globalassets/bilder/massor/husvagn/elmia_husvagn_husbil_utstallare_bild.jpg
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Mässan är ett enastående tillfälle att kunna visa upp ett brett sortiment och vi vill visa så många nyheter som möjligt. Elmia är unikt med möjligheten att campa direkt i anslutning till mässan och den goda atmosfär som skapas under mässans fem dagar.
Lars Bergholm, vd Bergholm Försäljning AB
Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Sverige
För den som är intresserad av det mobila livet finns ingen bättre arena. Mässan är minst lika intressant för den som inte kan något, men som är nyfiken på branschen. Här finns experter, husvagnar, husbilar, tillbehör och framför allt massor av inspiration. Har man aldrig varit där ska man åka dit!
Håkan Jägmar, försäljningschef Hobby Sverige
31.000
besökare
4,1 av 5
utställarbetyg på mässan
20%
av branschens totala årsförsäljning sker på mässan
28%
av besökarna planerar att köpa en ny husvagn eller husbil inom ett år