Elmia Park

Sveriges största branschmässa för utemiljöer.

Välkommen till Elmia Park 26-28 september 2023

Äntligen är det mässa igen! Välkommen till Elmia Park - en av Sveriges största branschmässor för utemiljöer.

Här visar den samlade branschens leverantörer upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning, tjänster, etc. Kort sagt allt som behövs för effektiv och professionell skötsel av utemiljöer.

Elmia Garden går samtidigt som Elmia Park 2023

I år kommer mässorna Elmia Garden och Elmia Park att gå parallellt. Det innebär dock inga större förändringar för Elmia Park, då det blir Elmia Garden som byter datum.

Läs mer om beslutet

Elmia Park I cykel I bicycle.jpg

6431
besökare
84%
av besökarna tänker återkomma
4,1
är besökarnas betyg på mässan
72%
av besökarna tänker köpa eller föreslå köp av något de sett på mässan
Elmia Park flyttas till 2023
16 dec 2021
En av Sveriges största branschmässor för utemiljöer, Elmia Park, som skulle ha ägt rum den 4-6 oktober 2022 flyttats fram och arrangeras istället hösten 2023.
Elmia Park flyttas till 2022
9 apr 2021
En av Sveriges största branschmässor för utemiljöer, Elmia Park, som skulle ha ägt rum den 28–30 september 2021 flyttats fram och arrangeras istället den 4–6 oktober 2022.
Elmia Park summerar - Stort intresse för gröna utomhusområden
26 sep 2019
Elmia i Jönköping är en arena att räkna med när branschen för park och utomhusmiljöer samlas. Elmia Park räknade in många nöjda utställare och besökare när mässan stängde för den här gången.
Arvika har landets mest inspirerande park
26 sep 2019
Arvika stadspark vinner Elmia Park Inspira 2019 – utmärkelsen för landets vackraste och mest inspirerande park. Det blev en överlägsen seger när priset delades ut på scen på Elmia Park i Jönköping.
Grönare stadsmiljöer ger öppnare sinnen
26 sep 2019
I takt med urbaniseringen ökar behovet av nya mötesplatser för alla som bor och lever i städerna. Men hur moderna vi än blir kommer vi alltid behöva inspiration och återhämning med gröna värden – naturen måste finnas med oss i stadsmiljön. Konferensen Urban Green Talks på Elmia Park blev en grön...
Borsta bort dagg för fina friska golfbanor
26 sep 2019
Rein Drost Machinehandel väcker uppmärksamhet på Elmia Park med sin Yamaha Course Mate – en elektrisk fyrhjuling som skonsamt och effektivt borstar bort golfbanornas morgondagg. En hel rad borstar är monterade bak på fyrhjulingen och kan jobba med olika tryck över gräsmattorna.