Elmia Park 24-26 septemberFri entré - registrera biljett härAnlägga, Växa och Attrahera
Elmia Park 24-26 september

Elmia Park samlas kring orden Anlägga, Växa och Attrahera. Med dem sammanfattar vi hela den process som ligger till grund för utvecklingen av grönare ute- och stadsmiljöer och skapar en röd tråd för mässan.

Välkommen till tre dagar av inspirerande möten, grönare ute- och stadsmiljöer, utställningar och framtidsvisioner. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för framtidens gröna miljöer.

Välkommen till Elmia Park 2019!

 

Fri entré

För att komma in på mässan behöver du ett inbjudningskort eller en inbjudningskod. Du kan enkelt förregistrera dig innan. Registrera din biljett redan idag!

Förregistrera din biljett här

 

Mässkatalog

Här kan du förbereda ditt besök genom att se alla utställare som kommer finnas på plats under mässan. Utställarna visas i en lista sorterade på A-Ö. Spana in listan nu.

 

Showarena och demoområde

På utomhusområdet finns en showarena där det kommer visas maskin- och verktygsnyheter vid givna klockslag under ledning av en speaker. Välkommen till showerna på utomhusområdet.

Utställare kring demoområdet demonstrerar sina produkter löpande under dagen.

 

Speakers Corner

I en del på områdena för Anlägga, Växa och Attrahera finns Speakers Corner. Där kan du lyssna till intressanta kortseminarier inom ämnen som bland annat vinterväghållning, entreprenadjuridik, anpassa skötsel för ökad mångfald i staden, Årets Perenn, Grönt kulturarv, och framtidens lekplats. Ingen anmälan krävs för föreläsningarna i Speakers Corner.

Se programmet här.

 

Tidningen Utemiljö

Mässtidningen 

I Tidningen Utemiljö nr 5 finns mässtidningen för Elmia Park. Varsågod, nu kan du läsa Tidningen Utemiljö.

Konferens 24 september

Om Urban Green Talks

Konferens för framtidens gröna stadsmiljöer.

Konferensen börjar med ett gemensamt spår där fokus ligger på varför vi behöver gröna miljöer i städerna. Därefter delas konferensen upp i två parallella spår, trender och framtid samt praktik och projekt.

Läs mer och anmäl dig

Seminarier, golf - 24-25 sep

Seminarier, golf

I samarbete med SGA arrangerar vi seminarier med fokus på golfbanor med bland annat ämnen som ledarskap i en digitaliserad värld och hur man bekämpar snömögel.

Se programmet och anmäl dig

Seminarier, fotbollsarenor - 26 sep

Seminarier, fotbollsarenor

Under torsdagen har vi fokus på fotbollsarenor och erbjuder intressanta seminarier som berör ämnen som hur man sköter en plan optimalt och vad kan fotbollen lära av golfen.

Se programmet och anmäl dig

Nytt från Elmia Park

Årets park

Rösta fram din favoritpark. Sju parker är nominerade och du kan vara med och rösta om vilken park som ska vinna. 

Se bidragen här

Följ oss

Följ oss

Håll dig uppdaterad - följ oss i våra kanaler.

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Elmia Garden

I år arrangeras Elmia Garden samtidigt som Elmia Park. De dubbla mässorna ger tre dagar med härlig inspiration och ett bredare utbud av utställare. Entrén gäller till båda mässorna.

Läs mer