4 - 6 okt 2022

Elmia Park

Sveriges största branschmässa för utemiljöer

Elmia Park flyttas till 2022

En av Sveriges största branschmässor för utemiljöer, Elmia Park, som skulle ha ägt rum den 28–30 september 2021 flyttats fram och arrangeras istället den 4–6 oktober 2022.

Till följd av den rådande pandemin har Elmia, tillsammans med tongivande branschaktörer, enats om att flytta Elmia Park till 2022.

Coronaviruset har fått stora konsekvenser för mäss- och mötesbranschen, att planera och förbereda möten, mässor och event kräver framförhållning och resurser. För samtliga intressenter kring Elmia Park innebär det tyvärr att möjligheten att fysiskt träffas för att uppleva, affärsutveckla och utbyta erfarenheter flyttas fram till hösten 2022.

– Vi är väldigt positiva till att Elmia Park arrangeras i oktober 2022, det passar väl in för våra medlemmar och deras verksamheter. Det finns ett uppdämt behov av att mötas så vi ser fram emot att mässan genomförs 2022, säger Göran Tyrsing, kanslichef SGA Swedish Greenkeepers Association.

Ola Olsson, ordförande i GSS Grönytesektionen Sverige, delar bilden av att oktober är en bra månad för mässans genomförande.

– Utifrån rådande läge är det viktigt att vi gör det bästa av situationen och att vi tillsammans skapar en så bra mötesplats som möjligt i oktober 2022.

Mer information till dig som utställare hittar du här.

Elmia Park I cykel I bicycle.jpg

Mässan startar om
370
Dagar
:
07
Timmar
:
16
Minuter
Social medier
6431
besökare
84%
av besökarna tänker återkomma
4,1
är besökarnas betyg på mässan
72%
av besökarna tänker köpa eller föreslå köp av något de sett på mässan
Elmia Park flyttas till 2022
9 apr 2021
En av Sveriges största branschmässor för utemiljöer, Elmia Park, som skulle ha ägt rum den 28–30 september 2021 flyttats fram och arrangeras istället den 4–6 oktober 2022.
Elmia Park summerar - Stort intresse för gröna utomhusområden
26 sep 2019
Elmia i Jönköping är en arena att räkna med när branschen för park och utomhusmiljöer samlas. Elmia Park räknade in många nöjda utställare och besökare när mässan stängde för den här gången.
Arvika har landets mest inspirerande park
26 sep 2019
Arvika stadspark vinner Elmia Park Inspira 2019 – utmärkelsen för landets vackraste och mest inspirerande park. Det blev en överlägsen seger när priset delades ut på scen på Elmia Park i Jönköping.
Grönare stadsmiljöer ger öppnare sinnen
26 sep 2019
I takt med urbaniseringen ökar behovet av nya mötesplatser för alla som bor och lever i städerna. Men hur moderna vi än blir kommer vi alltid behöva inspiration och återhämning med gröna värden – naturen måste finnas med oss i stadsmiljön. Konferensen Urban Green Talks på Elmia Park blev en grön...
Borsta bort dagg för fina friska golfbanor
26 sep 2019
Rein Drost Machinehandel väcker uppmärksamhet på Elmia Park med sin Yamaha Course Mate – en elektrisk fyrhjuling som skonsamt och effektivt borstar bort golfbanornas morgondagg. En hel rad borstar är monterade bak på fyrhjulingen och kan jobba med olika tryck över gräsmattorna.
Snygga och smarta törstsläckare
25 sep 2019
Skånska Bevattningsteknik har med sig en läskande mässpremiär till Elmia Park – dricksvattenfontäner för parker, torg, idrottsarenor och andra utomhusmiljöer. Ett enkelt och smart sätt att kunna släcka törsten när man vistas utomhus på promenad eller är på något evenemang.