Hur ser lokalerna ut?

Elmia AB_exteriört_1920x1080.jpg

Elmia har fyra moderna hallar med tillhörande entréer och lobbyytor och en total utställningsyta inomhus på 34 000 m2. I Elmias anläggning hittar du åtta restauranger och kaféer.

I Jönköping Konsert & Kongress finns flera hörsalar och konferensrum där den största, Hammarskjöldsalen har hela 1 087 platser.
Vid större behov erbjuder vi konferenslokaler som tar över 1 900 personer.

Vi har även ett unikt utomhusområde på 300 000 m2, som bjuder på enastående utsikt över Vättern.

Information om våra hallar till Elmia Solar

Hall A

Hall A består av två skepp med valvformade takstolar och däremellan en förbindande pelargång. Hallen har god förbindelse med utomhusområdena och är placerad i direkt anslutning till Lobby Nord. Via Lobby Nord nås Konferens- och kongresshuset och övriga hallar.

Tekniska specifikationer hall A

Tillgänglighet hall A

Lobby Nord - Entré

Lobby Nord är en av Elmias två huvudentréer. Här finns information, garderober, entréer, restauranger och annan service. Från Lobby Nord nås hall A, B, Mässgatan, övriga hallar och Konsert- och kongresshuset. Lobby Nord används även för fest- och galaarrangemang.

Tekniska specifikationer Lobby Nord - Entré

Lobby Nord - Mässgatan

En trappa ner från Lobby Nord ligger Mässgatan som står i direkt förbindelse med hall B. Mässgatan kan användas som passage mellan Lobby Nord och hall B men även som utställningsyta för mindre utställningar.

Tekniska specifikationer Lobby Nord - Mässgatan

Lobby Nord - Pressområde

Lobby Nords Pressområde utgörs av balkongen i Lobby Nord. Här finns alla möjligheter för media att arbeta och rapportera från våra evenemang.

Tekniska specifikationer Lobby Nord - Pressområde

Elmia Kongress- och Konserthus

För att ta tillvara de möjligheter som mässan erbjuder kan vi hjälpa dig att ordna egna konferenser under och efter mässans tider.

Inom anläggningen ryms faciliteter för alla former av effektiva möten – allt från den stora konferensen till det mindre affärsmötet. Vi hjälper dig med allt du kan behöva för ett bra genomförande. Hotell- och resebokningar, studiebesök, middagar, underhållning och teknisk utrustning. 

Elmia Kongress- och Konserthus arrangerar årligen ett stort antal konferenser, kongresser, kick-offer, events och banketter. Våra moderna och rymliga lokaler ger stora möjligheter till effektiva konceptlösningar.

Kongresshuset rymmer totalt ca 2 000 personer fördelat på ett antal olika lokaler. Varför inte passa på att hyra ett konferensrum i samband med mässan och genomföra t ex en konferens med säljare eller VIP-kunder på kvällstid? Välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål.

För mer information kontakta:

Adam Svensson
+46 36 15 21 80

Konferens & möten
+46 36 15 20 00
meetings@elmia.se

Elmia
Elmia
Telefon: +46 36 15 20 00
Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia