19 - 22 maj 2026

Succé för Amada Scandinavia på Elmia Plåt – Demo-maskinen såld redan första dagen
16 maj 2024
I Amada Scandinavias monter sitter redan en lapp med ”såld” på demo-maskinen. Den blev tingad redan första dagen på Elmia Plåtmässa, och företaget har sålt fler efter det. Daniel Ljung är säljare på Amada Scandinavia AB, och är hittills väldigt nöjd med både besökstrycket och affärerna.
Kompetens Arena – med fokus på att säkra framtida kompetens inom branschen!
16 maj 2024
Industrirådets senaste rapport avslöjar en oroande klyfta mellan tillväxtambitioner och tillgång på rätt kompetens inom den tillverkande industrin. ”Det är en utmaning som jag tror alla inom branschen står inför”, säger Martin Paland, VD på Bromi Gruppen AB.
En liten aktör – med stora maskiner
15 maj 2024
Med en av de största montrarna på Elmia Plåt har Saluco säkrat utrymme för att visa hela bredden av sitt utbud inom plåtbearbetningsmaskiner, från laser och stans till kantpress och gradning.
Entusiastiska temavandrare under första dagen
15 maj 2024
En ny satsning under Elmia Produktionsmässor 2024 är kostnadsfria temavandringar för besökare som arrangeras i samarbete med Almi Jönköping inom ramen för projektet ’Nästa generations affärer’*. Ett perfekt tillfälle för dig som besökare att upptäcka några av de mest intressanta nyheterna och inn...
Din maskin har kundernas lösning i fokus
14 maj 2024
Din maskin i Värnamo är vana utställare på Elmia Plåt. På den första mässdagen pratade vi med Rasmus Timvik, säljare på företaget. Han gav oss en inblick i hans, och företagets, förväntningar på mässdeltagandet och om hur det är att ha en monter utan maskiner för första gången.
Hemflytt och omställning inom industrin kräver nya grepp
3 maj 2024
Salvagnini är utställare på Elmia Plåt 14-17 maj. Deras koncept inom tunnplåtbearbetning är mer aktuellt än någonsin: Snabba ställ och effektiv enstycksproduktion med bibehållen lönsamhet på liten yta. – Det här löser många av de utmaningar som våra kunder brottas med, säger Stefan Ek, vd Salvag...
Möt Frivar på Elmia Plåt 14-17 maj
24 apr. 2024
Frivar bjuder in alla mässbesökare till en pratstund i deras välkomnande monter, strategiskt placerad i A-hallen för plåtutställare, A 00:14, direkt i hörnan till vänster om entré Nord. Denna mötesplats tjänar som en utmärkt startpunkt för att utforska Frivars omfattande utbud av lösningar och tj...
Flex Trim A/S visar patenterade lösningar för slip och avgradning på Elmia Plåt 14-17 maj
19 apr. 2024
Flex Trim A/S är föregångare av sliplösningar inom träindustrin och nu växer konceptet alltmer inom metall och komposit. Med sitt unika system för slip och avgradning har Flex Trim skapat ergonomiska och effektiva lösningar för alla volymer.
Din Maskin har laddat upp med spännande lösningar
24 mars 2022
Till Elmia Plåt 2022 har Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna Prima Power och Starmatik.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.


Här kan du läsa om hur Elmia behandlar dina personuppgifter.