14 - 17 maj 2024

Nyheter


”För oss blev det en rekordmässa”
10 okt 2022
Affärer för nästan 40 miljoner kronor och fler besökare än väntat i montern. Det blev med andra ord en riktig rekordmässa för Amada på Elmia Plåt 2022. Den sista affären gjordes med bara halvtimmen kvar av mässan, berättar Peter Book, försäljningschef för Amada i Skandinavien.
"Mässan har redan betalat av sig i form av affärer"
28 sep 2022
Din Maskin storsatsade på Elmia Plåt 2022. Två stora trailers med utrustning fyllde montern och flera kundbesök var inbokade i förväg. Något som gav resultat, berättar företagets vd Per Selskog, i form av både leads och nya kontakter.
Efterlängtade möten gav affärer på Elmia Produktionsmässor
16 maj 2022
Som tillverkningsindustrin har längtat. Längtat efter att få träffas igen. Längtat efter att få visa upp de senaste nyheterna och dela med sig av ny kunskap. I år blev det tydligare än någonsin att Elmia Produktionsmässor – och det fysiska mötets möjligheter på en mässa – fortsatt är viktigt.
Industriell blästring i smart kabin
12 maj 2022
Allt fler vill säkra produktionen genom att samla alla processer in house. På Elmia Plåt visar Tebeco lösningar för blästring, avgradning och polering som passar även den lilla produktionslokalen.
Användarvänligt när Amada visar Skandinavienpremiärer
11 maj 2022
Användarvänlighet, effektivitet och ökad produktivitet. Det är vad Elmia Plåt 2022 handlar om för Amada. I montern står exempelvis två Skandinavienpremiärer – fiberlasern Amada Regius-AJ och bockmaskinen HRB-ATC.
Plåtbearbetning i sömlösa flöden
10 maj 2022
Sömlös produktion och smart automation är den röda tråden hos Din Maskin – som valde att utöka sin monter på Elmia Plåt för att kunna visa alla nyheter.
Nya OptiFlex tar bokstavligen stor plats hos Ursviken Technology
22 apr 2022
Från 100 ton till hela 400 ton. Med full bocklängd mellan gavlarna på den största modellen. Ursviken spar inte på krutet med nya versionen av kantpressen OptiFlex – som givetvis presenteras på Elmia Plåt 10–13 maj.
Materialfokus när Baosteel debuterar på Elmia Plåt
5 apr 2022
För första gången någonsin ställer Baosteel Tailored Blanks ut på Elmia Plåt. Med ett av världens största järn- och stålföretag i ryggen kan företaget leverera stålmaterial till i princip vilken bransch som helst. På Elmia Plåt den 10-13 maj är siktet inställt på att hitta nya kundsegment.
Din Maskin har laddat upp med spännande lösningar
24 mar 2022
Till Elmia Plåt 2022 har Din Maskin laddat upp med många spännande produktionslösningar från framförallt leverantörerna Prima Power och Starmatik.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet som du tar emot.


Här kan du läsa om hur Elmia behandlar dina personuppgifter.