6 - 10 sep 2023
Välkommen till Elmia Husvagn Husbil 6-10 september 2023. För att arbeta på våra mässor behöver du ackreditera dig.
Pressackreditering
Pressackreditering
Följ oss på sociala medier!
Följ oss på sociala medier!
Se utställarlistan
Se utställarlistan
Vad händer på mässan?
Vad händer på mässan?

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Cinderellas nyhet revolutionerar
1 jun 2023
3 snabba frågor till Erik Roos, marknadsansvarig på Cinderella Eco Sverige som planerar att visa sitt senaste tillskott Cinderella Travel Diesel på mässan. En efterfrågad produkt som kommer att revolutionera latrintömningen.
Svenska Tält firar 40 år i branschen
1 jun 2023
Hållbarhet och kvalitet är ledorden för Svenska Tält. I år firar de 40-årsjubileum och ser fram emot att träffa alla mässbesökare i september. Vi har ställt 3 snabba frågor till Fredrik Edström.
Premiär för Hobbys Nordic Edition
25 maj 2023
Hobby Sverige kommer till Elmia Husvagn Husbil i september. I år premiärvisar de nya Nordic Edition-kollektionen och hela modellprogrammet för 2024. Ett riktigt bra kök är den starkaste trenden och vem vet, kanske får vi möta en kock i Hobbys monter på mässan?
Mässpremiär - matglädje i campingköket
5 sep 2022
En nyhet på årets mässa är Campingköket. En plats för dig som gillar att laga mat ute. I Campingköket utanför Hall D möter du tre inspirerande matkreatörer; Gabriel Jonsson - Sveriges Mästerkock 2019, Pelle Bring - SM-vinnare i grillning 2022 och Andréa Brändström - vinnare av Hela Sverige Bakar...
Träffa Vincents Husbil & Husvagn på mässan
30 aug 2022
Vi har ställt 5 korta frågor till Gustaf Johannisson, Försäljning Vincents Husbil & Husvagn, som är en av våra utställare på mässan.
Cj Tält & Fritid ställer ut på mässan
29 aug 2022
Vi har ställt 5 korta frågor till Christer Jönsson, Ägare/Säljare på Cj Tält & Fritid, som är en av våra utställare på mässan.
Bergholm ställer ut på mässan
25 aug 2022
Vi har ställt fem korta frågor till Lars Bergholm på Bergholm, som är en av våra utställare på mässan i september.
PR Husbilar ställer ut på mässan
3 jun 2022
Vi har ställt 5 korta frågor till Fredrik Ryberg på PR Husbilar, som är en av våra utställare på mässan i september.
Evelina Kläboe
Evelina Kläboe
Telefon: +46 36 15 21 38