11 - 15 sep. 2024
Välkommen till Elmia Husvagn Husbil 11-15 september 2024. För att arbeta på våra mässor behöver du ackreditera dig.
Följ oss på sociala medier!
Följ oss på sociala medier!
Se utställarlistan
Se utställarlistan

Presscenter - Lobby Nord

Elmias presscenter hittar du på andra våningen i Lobby Nord.

I våra presslokaler finns trådlös uppkoppling, kopiator, skrivare m.m. Här hittar du också pressmaterial under pågående mässor från arrangörer och utställare, konferensprogram och annan information. Det finns gott om arbetsytor, plats för intervjuer och möjlighet att sitta ner och ta en fika. Här finns även tillgång till låsbara skåp och toaletter.

press-lobby-nord.jpg

Pressparkering

Pressparkeringen ligger mitt emot Elmias kontor, strax innan Kongress- och Konserthuset, du får parkeringskod när du pressackrediterar dig.
 
pressparkering.jpg

Campinginspiration med First Camp
23 aug. 2023
Allt du behöver veta inför din nästa campingsemester får du i First Camps två montrar, i Lobby Nord och vid Destinationstorget. Det utlovas ett finfint mässerbjudande som du inte vill missa. - Välkommen till vår monter för att få tips på över 60 destinationer i Sverige, Norge och Danmark som vi t...
Campingvaruhuset utökar sitt sortiment
21 aug. 2023
Campingvaruhuset har utökat sin butiksyta till 600 kvadratmeter. Det betyder ännu fler produkter, spännande nyheter, kampanjer och utlottningar du inte vill missa. I montern finns förtält, lufttält till vans och plåtisar samt markiser.
Outdoor är en stor trend menar SCR
13 juli 2023
Många vil ha en aktiv semester, vara ute i naturen och uppleva saker. Då passar det perfekt att bo på en campingplats, med naturen alldeles utanför dörren, säger Eva Svärd på SCR.
Eurotents visar sin storsäljare
29 juni 2023
Vi kommer bland annat visa vår storsäljare Eurotents Ask Åretrunttält. Eurotents finns på plats under hela mässan och svara på frågor. Kom ihåg att delta i vår tävling där de som köper ett åretrunttält från Eurotents har möjlighet att vinna tillbaka hela köpebeloppet.
Träffa Camping4u på mässan
22 juni 2023
Vi har ställt 3 snabba frågor till Johan Paldanius, verksamhetsansvarig Camping4u som är med som utställare på Elmia Husvagn Husbil i september.
Adria visar upp säsongens nyheter
22 juni 2023
Vi har ställt 3 snabba frågor till Stefan Jonneryd, Area Sales Manager på Adria AB. De ser ett fortsatt starkt intresse för att resa med husvagn och husbil. På mässan visar de upp säsongens nyheter.
Polar firar 60 år med framtida produkter
15 juni 2023
I SoiliferPolars monter kommer du att få se en sprakande föreställning då vi firar 60 år med jubileumsvagnar, berättar Tony Ekström, VD för Polar i Dorotea. Den stora trenden att resa med husvagn och husbil växer.
Allt fler upptäcker Cinderella Travel
1 juni 2023
Erik Roos, marknadsansvarig på Cinderella Eco Sverige berättar att intresset för modellen Travel har varit stor i Europa, men att även i Sverige upptäcker allt fler fördelarna med att förbränna latrinen till aska.
Här är sju av Tjeckiens bästa campingplatser
21 aug. 2023
Koppla av i naturen och njut av en oförglömlig semester! Vi har valt ut sju tjeckiska campingplatser som tilldelats de bästa betygen från besökare i olika kategorier - alla med tjänster av högsta kvalitet. I närheten finns massor av charmiga städer med unika historiska sevärdheter och platser med...
Villavagn 80km/h 4-9m längd
12 juni 2023
Nyhet! Kom och se våra villavagnar och husvagnar med huskaraktär registrerade för 80 km/h.
CHAUSSON presenterar S697GA SPORT LINE – En ny kompakt husbil.
9 sep. 2022
De delintegrerade bilarna i S-serien är smalare, lägre och kostar mindre än en traditionell delintegrerad bil. CHAUSSON S697GA SPORT LINE är lika smal som en van och lägre än en traditionell husbil.
VANTourer "SONDERMODELL"
5 sep. 2022
Endast under mässan kommer vi att kunna erbjuda denna modell så passa på ! 2 modeller och ett begränsat antal bilar. 600D med tvärbädd och 600L med långbäddar. Alla bilar kommer med den större motorn på 165 hk och har en hög utrustningsnivå. Så boka din bil med beräknat leverans under våren 202...
NATES Värmedyna med powerbank
5 sep. 2022
Nyhet för 2022 är NATES värmedyna som håller dig varm i alla slags väder.
CARAVELAIR HUSVAGNAR TILLBAKA I SVERIGE - ARTICA
5 sep. 2022
Se ARTICA 540 I MONTER D02:24. När du vill ha det där extra!
CARAVELAIR HUSVAGNAR TILLBAKA I SVERIGE - ANTARES TITANIUM
5 sep. 2022
Se TITANUM 450 I MONTER D02:24. En lätt och välutrustad vagn för det aktiva paret.
CARAVELAIR HUSVAGNAR TILLBAKA I SVERIGE - ALBA STYLE
5 sep. 2022
Se ALBA 426 STYLE I MONTER D02:24 - Den lätta familjevagnen.
Evelina Kläboe
Evelina Kläboe
Telefon: +46 36 15 21 38