Elmia Garden 24-26 septemberElmia GardenBoka monter - Elmia Garden
Nordens viktigaste branschmässa

Elmia Garden är en nationell mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Här får du möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier. Tre innehållsrika dagar, 24-26 september. Välkommen!


Elmia Garden Trends 2020 presenteras

Elmia Garden Trends ger dig i branschen en exklusiv presentation av vad som kommer att prägla branschen under det nästkommande året. Här visas tre tydliga trender med tillhörande växtförslag, färgval och inspirationsbilder. 
De tre trenderna för 2020 kommer att presenteras på mässan.

 

Seminarier

Kunskap, inspiration och nyheter i årets program med talare som Jan Rundgren - stylist och designer, Hanna & Rebecca - vinnare av tävlingen "Årets balkong 2018", Fredrik Larsson - blomsterinspiratör, Malin Hidesäter - Blomsterfrämjandet, James Chadwick - Grön Rehab med flera. 


Flower Grand Prix är tillbaka

Landets ledande florister samlas både som åskådare och deltagare under tävlingen för blomsterbinderi, tisdagen den 24 september. Läs mer och anmäl dig.


Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt

Fem nominerade produkter för Elmia Garden Award visas upp på mässan. Syftet med Årets Trädgårdsprodukt är att visa på den kreativitet och produktutveckling som sker inom trädgårdsbranschen. Läs mer och anmäl ditt bidrag här.

 

Entrébiljett

För att komma in på mässan behöver du ett inbjudningskort eller en inbjudningskod. Du kan enkelt förregistrera dig innan. 
Förregistrera dig här.

Boka monter

Ställ ut på Elmia Garden, här träffar du beslutsfattare och branschens viktigaste påverkare inom gröna näringen.

Jag vill ställa ut på Elmia Garden

Trendspaning

Elmia Garden Trends

Elmia Garden Trends tas fram i samarbete med Svenska Moderådet, Blink och Jan Rundgren. Här presenterar vi inspiration och trädgårdstrender exklusivt för dig i branschen. Använd det som ett inköpsverktyg och få hjälp att göra rätt val.

Till Elmia Garden Trends

Följ oss

Följ oss

Missa inget  -  följ oss i våra olika kanaler

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Flower Grand Prix

Flower Grand Prix

Flower Grand Prix kommer tillbaka, tävlingen för blomsterbinderi. 

Läs mer & anmäl dig

Utbildningar

Fairlink

Tillsammans med Fairlink vill vi ge er som utställare en möjlighet att skaffa er mer kunskap gällande hur ni skulle kunna göra ert mässdeltagande ännu bättre.

Fairlinks utbildningar