Elmia Garden

Inspiration, passion & knowledge

Mötesplatsen för trädgårdsbranschen

Elmia Garden är en trädgårdsmässa som inspirerar dig till bättre affärer. Här får du möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier. En given mötesplats för dig som jobbar inom trädgårdsbranschen.

Möt de ledande aktörerna inom växtmaterial, odlingsteknik, krukor och trädgårdsdekorationer. Mässan erbjuder ett stort utbud av grönt material och produkter för butiken eller kedjan.

Välkommen till Elmia Garden 28-29 september 2022!

Elmia Garden 2021 - en efterlängtad och viktig mötesplats för branschen. Det var glädje och belåtenhet över att äntligen kunna mötas igen. Läs om Emia Garden 2021 här.

/globalassets/bilder/massor/garden/2022/elmia-garden_2021_tradgardsmassa.jpg

Mässans öppettider
Vad finns det att äta?
Var kan jag parkera?
Sociala medier
Sociala medier
Unikt med hantverkskänsla i modern design
27 sep 2021
Hantverk och genuinitet är ledorden för Unik Designs sortiment. Att träprodukterna har grenar och håligheter och att det munblåsta glaset bär spår av handarbete tillför värde som uppskattas av kunderna.
Klassiska torrprodukter och lite trend
26 sep 2021
Uppbindning, växtstöd och verktyg av hög kvalitet – företaget HPJs sortiment är visserligen torrt men aldrig tråkigt. I år har de fått ett spännande nytillskott i produktfamiljen.
Elmia Garden summerar – en efterlängtad och viktig mötesplats
24 sep 2021
Äntligen kunde branschen mötas igen när Elmia Garden öppnade upp dörrarna. En positiv atmosfär genomsyrade hela mässan, det var glädje och belåtenhet över att äntligen kunna mötas igen. 100 utställare från sex länder fanns på plats för att visa upp sina produktnyheter. På scenen presenteras allt...
Debutanternas dag i Flower Grand Prix
23 sep 2021
Det var tätt i toppen när debutanterna tävlade i Flower Grand Prix på mässans andra dag. Eleonor Antelius från Antelius blommor i Linköping stod tillslut som vinnare.
Årets butik är utsedd
23 sep 2021
Fyra butiker var nominerade till en av mässans nyheter: tävlingen Årets Butik. Med sin exponering av trenden Eclectic Garden är Mästerblomman i Västerås årets vinnare.
En trädgårdshandske som passar som handen i handsken
23 sep 2021
Hestra jobb har tillverkat handskar sedan slutet av 1930-talet. Under mässan visade de upp vårens nyheter både i syntetmaterial och skinn.
Årets uterum – här är de nominerade
21 jan 2022
Vem har skapat årets vackraste och mest genomtänkta trädgård enligt företaget It is Media? Både privatpersoner och offentliga trädgårdar bland bidragen. Här är de nominerade trädgårdarna.
Kickstarta året med blommor i vas
14 jan 2022
Just nu behövs det snittblommor för att sätta färg på tillvaron. Vi har listat tre trendiga favoriter som håller ställningarna i väntan på att tulpansäsongen på allvar ska sätta i gång.
Klapptips för trägårdsnördar och växtnissar
17 dec 2021
Har du svårt att hitta en kärleksfull julklapp till någon som har händerna i myllan oftare än andra så har vi några förslag. Här är Elmia Garden Trends bästa julklappstips.
Fem blomstrande nyheter
10 dec 2021
Snö och drivis utomhus men blommorna vissnar inte för det. Det är framför allt i isen, inredningen och i litteraturen som det blommar rikligast just nu. Elmia Garden Trends bjuder med dig på en liten resa i vad trädgårdsbranschen pysslar med under den kalla årstiden.
Gör julen lite grönare med en barrväxt som inte barrar
3 dec 2021
Kryptomerian fungerar fint till julens dörrkrans även för dig som bor i lägenhet. Vad är det här för växt som syns alltmer i handeln?
De trendigaste adventsstjärnorna
26 nov 2021
Välj adventsstjärna efter trenden som du känner mest tillhörighet med. Här är tre förslag.