Elmia Garden 24-26 septemberFörregistrera biljettSeminarieprogram Elmia Garden
Nordens viktigaste branschmässa

Elmia Garden är en nationell mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Här får du möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier. Tre innehållsrika dagar, 24-26 september. Välkommen!

Fri entré

För att komma in på mässan behöver du ett inbjudningskort eller en inbjudningskod. Du kan enkelt förregistrera dig innan. Registrera din biljett redan idag!

 

Förregistrera din biljett här

 

Elmia Garden Trends 2020 presenteras

Elmia Garden Trends ger dig i branschen en exklusiv presentation av vad som kommer att prägla branschen under det nästkommande året. Här visas tre tydliga trender med tillhörande växtförslag, färgval och inspirationsbilder.  De tre trenderna för 2020 kommer att presenteras på mässan. Se trenderna redan nu.

 

Flower Grand Prix

Tävlingen för blomsterbinderi kommer att pågå den 24 september kl 10-17 i C-hallen. Tävlingsledare Nicklas Jensen. Här är listan på de 20 deltagarna.

 

Mässkatalog Elmia GardenMässkatalog

I mässkatalogen kan du bland annat läsa om Sveriges trendigaste rabatt, som finns på Sollidens slott, belysning- och vattningsteknik med ProGro AB och en presentation av alla seminarier.

Du hittar den också i Viola, Affärstidningen för trädgårdsföretagare nr 7. 

Varsågod, här kan du läsa vår mässkatalog.

Utställarkatalog

Utställarlista

Här kan du se alla utställare som finns på plats under mässan.

Till Utställarkatalogen

Seminarier alla tre dagar

Brett seminarieprogram

Kunskap, inspiration och nyheter i årets program med talare som Jan Rundgren, Hanna Schagerlöv, Rebecca Strömblad, Fredrik Larsson, Malin Hidesäter, James Chadwick, John Taylor, Leif Blomqvist med flera.

Se alla talare och programmet

Elmia Garden Award

Elmia Garden Award

Fem nominerade produkter för Elmia Garden Award visas upp på mässan. Syftet med Årets Trädgårdsprodukt är att visa på den kreativitet och produktutveckling som sker inom trädgårdsbranschen.

Se de nominerade bidragen

Följ oss

Följ oss

Missa inget  -  följ oss i våra olika kanaler

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Nyhetsbrev

Elmia Park

I år arrangeras Elmia Park samtidigt som Elmia Garden. De dubbla mässorna ger tre dagar med härlig inspiration och ett bredare utbud av utställare. Entrén gäller till båda mässorna.

Läs mer