För utställare

Varför skall jag ställa ut på Elmia Garden?

Elmia Garden är en attraktiv trädgårdsmässa där du når potentiella kunder som jobbar eller driver företag inom olika delar av den gröna näringen. Besökarna kommer till mässan för att hitta de ledande aktörerna inom växtmaterial, odlingsteknik, krukor, trädgårdsdekorationer och övriga tjänster och produkter inom trädgårdsbranschen.

Mässan är en plats där likasinnade samlas för att inspireras, knyta kontakter, trendspana och ta med sig lärdomar. Där relationer växer fram och affärer gror. En plats för ett kärt återseende av kollegor, leverantörer och besökare. Kunskap för livet, försäljning för framtiden.

Välkommen till Elmia Garden – ”branschens berså” - 2-3 oktober 2024. 

Bengt Larsson, Mind on Nature.
Att vara med på Elmia Garden är underbart. Det är verkligen startskottet för nästa säsong, man känner att alla är sugna på att komma igång. Det har hänt mycket i trädgårdsbranschen senaste året med många nya företag. Elmia Garden blir en av de första chanserna för oss att få träffa dessa nya kunder.
Bengt Larsson, Mind on Nature.
Jörgen Pettersson, Consilimo
Elmia Garden har alltid varit en väldigt rolig mässa för oss på Consilimo och GUS Design. I år var det särskilt kul att se hur många besökarna som var i vår monter direkt på morgonen första mässdagen. Jag skulle rekommendera alla som är i trädgårdsbranschen att åka hit. Elmia Garden är ju navet i vår gröna business!
Jörgen Pettersson, Consilimo
Christian Jonasson, Hanataba
Mötet med andra utställare som arbetar med liknande grejer är otroligt värdefullt. Här kan man hitta nya samarbeten och få tips, råd och hjälp. Annars är höjdpunkten på Elmia Garden att träffa befintliga kunder och få en ansikte på dem.
Christian Jonasson, Hanataba