För utställare

Varför skall jag ställa ut?

Här på Elmia Garden, mötesplatsen för trädgårdsdetaljhandeln, möter du
många intresserade och potentiella kunder ansikte mot ansikte. Dessa kunder vill se dina nyheter, produkter och tjänster som kan utveckla deras affärer när de i sin tur möter sina konsumenter.

Att ställa ut på mässa är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal. På kort tid möter du en stor skara potentiella kunder. På en mässa är besökarna aktiva och öppna för information och nya kontakter. Tänk vilka möjligheter som kan öppna sig!

Elmia Garden är den självklara mötesplatsen för dig som levererar växtmaterial, odlingsteknik, krukor och trädgårdsdekorationer.

Bjud in dina kunder till mässan
Kai Christensen, vd BoGrönt
Elmia Garden är en viktig mötesplats för oss i branschen. Utöver att träffa BoGrönts egna medlemmar så har vi fått möjlighet att få träffa många nya potentiella medlemmar här.
Kai Christensen, vd BoGrönt
Erika Wallin, projektledare på Svenska Plantskolor
Det var roligt att vara på mässan igen och vi har haft stort intresse för våra nyheter. Vi presenterade årets perenn i montern – diamantrör.
Erika Wallin, projektledare på Svenska Plantskolor
Stefan Jacobsson försäljningschef Hasselfors Garden
Vi har haft en bra närvaro av kunder i montern och stort intresse. Vi är väldigt nöjda och ser framemot nästa trädgårdssäsong. Elmia Garden är en viktig plattform och mötesplats för oss.
Stefan Jacobsson försäljningschef Hasselfors Garden