Boka yta

Nu kan du boka monter på Elmia Garden 2022 som är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats i Jönköping. Skicka din intresseanmälan redan idag så kontaktar vi dig.

Har du frågor är du välkommen att kontakta säljaren direkt.

Priser

För att tillgodose dina behov så kostnadseffektivt som möjligt erbjuder vi allt från grundpaket till specialdesignade lösningar för din monter. 

Priserna är exklusive moms och gäller för 2022.

Grundavgift

Grundavgiften inkluderar trådlös internetanslutning, utställarkort, inbjudningskod, presentation i mässkatalogen inklusive produktregister och verktyg för inbjudningar.

Pris: 3 950 kr

Monteryta 

Hall D pris: 1 150 kr/kvm

Utställarförsäkring

1 050 kr

Medutställaravgift

Medutställaravgiften inkluderar trådlös internetanslutning, utställarkort, inbjudningskod, presentation i mässkatalogen inklusive produktregister och verktyg för inbjudningar.

Pris: 3 950 kr

Fakturering

Grundavgift, monterhyra och utställarförsäkring

Faktureras 90 dagar före mässans första dag och förfaller till betalning senast 60 dagar före Mässans första dag.

Övrig fakturering

100% av värdet för monterinredning enligt beställning förfaller till betalning 14 dagar före Mässans första dag. Tilläggsbeställningar och delar av Beställningen som ej kan specificeras eller faktureras på förhand faktureras efter Mässans sista dag med betalningsvillkor 20 dagar netto.

Allmänna bestämmelser

Allmänna bestämmelser utgör kompletterande bestämmelser till samtliga de särskilda avtal som inför varje mässa träffas med respektive utställare.

Ladda ner allmänna bestämmelser som PDF-fil

 

Mervärdesskatt

Mervärdesskatt vid handel med EU-länder:

Tjänsten anses omsatt och ska beskattas i det land där köparen är etablerad och har sin verksamhet om köparen är näringsidkare. Näringsidkare är en juridisk person som är registrerad till mervärdesskatt. Det innebär att Elmia fakturerar utan mervärdesskatt och köparen beskattas i sitt hemland. För att Elmia ska kunna fakturera utan mervärdesskatt krävs att köparen kan uppge ett giltigt VAT-nummer.

Är köparen inte näringsidkare anses omsättningsland vara Sverige och svensk mervärdesskatt tas ut.

Mervärdesskatt vid handel med länder utanför EU:

Är köparen etablerad och har sin verksamhet i ett land utanför EU tas ingen mervärdesskatt ut och köparen ska inte beskattas inom EU.

Utställarförsäkring

Som mässarrangör vet vi att försäkringsskydd är viktigt. Med Elmias utställarförsäkring får du ett tryggt mässdeltagande och kan fokusera på dina säljaktiviteter.

Tillsammans med din orderbekräftelse har du även fått information om Elmias Utställarförsäkring.

Nedan finns mer information om försäkringen och kompletta försäkringsvillkor. Du kan ladda ner dem som PDF-filer.

Försäkringen gäller under förutsättning att betalning skett på förfallodatum.

Elmia-Säkra möten-tänk på.jpg

Annelie Gemark
Annelie Gemark
Telefon: +46 36 15 20 35