VA-mässan flyttas fram till 27-29 april 2021

På VA-mässan skapas kontakter mellan uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer. Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle.

Välkommen till VA-mässan 27-29 april 2021!

Med anledning av Covid-19 (Corona) pandemin och dess påverkan för VA-branschens aktörer flyttas VA-mässan fram till 2021.

Beslutet att flytta fram VA-mässan till 2021 har fattats i nära dialog med branschen och våra partners. Det finns ett stort behov och en vilja att träffas, diskutera nya erfarenheter och se nyheter. Därför kommer vi att träffas på Elmia igen den 27-29 april 2021. VA-mässan är en viktig mötesplats för branschen och vi kommer fortsätta ha fokus på affärer, diskutera branschfrågor och lyfta innovationer. 

Tillsammans med utställare, besökare och partners vill vi skapa en träffsäker mötesplats. Vi från VA-mässan ser fram emot att  träffa alla besökare och utställare igen 27-29 april 2021.

Projektteamet VA-mässan

Mer information för dig som utställare hittar du här

Mässan startar om
209
Dagar
:
19
Timmar
:
18
Minuter
Entrébiljett
Håll dig uppdaterad!
Projektet ”SEPTIC PLUG & PLAY” - containerlösning med snabb leverans och installation
30 jan 2020
Hydropress HUBER AB erbjuder en lösning med tre st containrar med utrustning för mottagning och avvattning av septikslam eller externslam från mindre reningsverk. Namnet på leveransen är IRIS och senaste leveransen gick till Bodø där installationen hanterar mottagningen av slam in till en biogasf...
”Lyssnande” vattenmätare nytt vapen mot kommunernas vattenförluster
6 dec 2019
Vattenförlusterna i Sveriges kommuner är stora och jakten på att hitta läckor är en tidskrävande uppgift som medför stora kostnader. Söderhamn är en av de första kommunerna i landet att testa en ny ultraljudsteknik som gör det möjligt att upptäcka läckor i rören via akustiska vattenmätare. ”Det h...