Elmia Solar

Nordens nya mötesplats för solenergibranschen

Ny mötesplats för solenergibranschen!

Elmia Solar samlar alla som har en koppling till solenergibranschen för att göra affärer, nätverka och ta del av innovationer.

På mässan visas alltifrån solpaneler och växelriktare till energilagring och elbilsladdning. I seminarieprogrammet diskuteras viktiga frågor såsom regelverk, kompetensförsörjning, hållbarhet, arbetsvillkor och säkerhet. 

Ta chansen att finnas på plats när branschens samlade kunskap och kompetenser möts för att skapa nya lösningar och ta fart mot en fossilfri framtid.

Varmt välkommen till Nordens nya mötesplats för solenergibranschen!

/globalassets/bilder/massor/solar/soltak_1920x1080.jpg
Anna Werner, vd Svensk Solenergi
Svensk Solenergi är stolt samarbetspartner till Elmia Solar. Solenergibranschen har haft en kraftig utveckling och det behövs en arena för att skapa nya kontakter och diskutera viktiga frågor såsom kompetensförsörjning, hållbarhet och säkerhet. Tillsammans skapar vi Nordens största mötesplats för solenergibranschen."
Anna Werner, vd Svensk Solenergi
Tim Ljunggren, CTO Senergia
Svenska Solenergibranschen är i behov av ett forum för installatörer, distributörer och tillverkare att diskutera nya produkter och lösningar. Elmia Solar är precis det forumet branschen saknat.”
Tim Ljunggren, CTO Senergia
Tobias Asp, vd Lidalco
Elmia Solar är den typ av mässa som vi underleverantörer inom green tech har saknat. Solenergi, laddinfrastruktur och energilagring har en oerhört kraftig tillväxt och konstant utveckling, så behovet för en renodlad och återkommande branschmässa är stort."
Tobias Asp, vd Lidalco
Kai Lippert, vd EWS GmbH & Co. KG
Elmia Solar är en välkommen plattform för oss att presentera våra lösningar för sektorkoppling och lagring av solenergi för framtidsinriktade installatörer i Sverige.”
Kai Lippert, vd EWS GmbH & Co. KG
Bra mötesplats för bra möten
22 sep. 2023
Weland Stål har gedigen erfarenhet av infästning av taksäkerhet och infästningssystem för solpaneler. De ser det som en självklarhet att medverka på Elmia Solar för att träffa kunder och kollegor i branschen.
Framtida forskningsprojekt presenteras av Mälardalens universitet
20 sep. 2023
3 snabba frågor till Bengt Stridh, universitetslektor Mälardalens universitet, Akademin för ekonomi, samhälle och teknik.
Elmia Solar en självklar mässa för oss
15 sep. 2023
Ferroamp AB är Sveriges enda tillverkare av avancerade växelriktare. De ser det som en självklarhet att ställa ut på en mässa som riktar sig helt och hållet mot deras kunder och partners.
Samarbetspartner