Elmia Solar

Norra Europas gemensamma mötesplats för branschen

Den givna mötesplatsen för aktörer inom sol, laddning, lagring och installation

På Elmia Solar kan du göra affärer, nätverka och ta del av innovationer. Här visas alltifrån solpaneler och växelriktare till energilagring och elbilsladdning och viktiga frågor diskuteras på scenen.

Elmia Solar 2024 var en succé. Under tre dagar möttes branschen för att göra affärer, nätverka och skapa ny kunskap. Över 125 utställare visade sina produkter och tjänster och både svenska företag och internationella tillverkare från tio länder fanns representerade. Bland besökarna fanns installatörer, montörer, energibolag, fastighetsägare och olika konsulter inom energi. 

Nu tar vi sats mot Elmia Solar den 4-6 februari 2025. Varmt välkommen!

4.4 av 5
Utställarnas helhetsintryck av mässan
4.0 av 5
är besökarnas helhetsbetyg på uställarna
4.1 av 5
är utställarnas betyg på att det är rätt besökare
97 %
av utställarna fick nya kontakter

Nöjd utställare 2024 tar sikte på 2025-års Elmia Solar
28 maj 2024
Anders Rost från Weland Stål deltog vid Elmia Solar 2024, mässans första genomförande. Så här sa Anders om deras upplevelse av mässan, samt tankar inför stundande Elmia Solar 2025.
Elmia Solar - en efterfrågad mötesplats
6 feb. 2024
SMA Solar Technology är en global specialist inom solcells- och lagringssytemteknik och kommer att vara med som utställare på Elmia Solar. Vi har ställt 3 snabba frågor till Helena Kroon, Technical Promoter SMA Solar Technology Sverige.
Hållbarhet ifrån grunden skapas genom mångårigt kunnande och en stark drivkraft
30 jan. 2024
Tabergkonstruktioner AB byggde den första och enda solcellsparken på Arktis. I företagets monter på Elmia Solar kommer du att kunna se ett bildspel på detta. På mässan kommer även solstativ för alla typer av underlag och klimat att visas liksom företagets jordskruvar. Dessa används när solstative...
Ta chansen att diskutera solenergisäkerhet
25 jan. 2024
Kooi Security är specialiserade på avancerade säkerhetslösningar för solnergibranschen. Företaget ser Elmia Solar som en utmärkt plattform att visa upp Kooi Securitys engagemang för att visa upp banbrytande lösningar inom skydd av skolplatser. Ta chansen att diskutera med företagets experter och...
Atlas fokuserar på mobila och skalbara energilösningar
22 jan. 2024
Hos Atlas Copco Power Technique är det fokus på flexibla solpaneler, energilager och snabbladdare som enkelt går att förflytta, för att möta behoven på plats. Kom och prata med våra experter på mässan och se vilken kombination som passar just dina behov, hälsar Fredrik Ålund, försäljningschef i N...
En ny och fokuserad mötesplats som branschen saknat
18 jan. 2024
SolarEdge är en av utställarna på Elmia Solar och kommer att visa det senaste inom solenergi i sin monter. Vi har ställt 3 snabba frågor till Sverigechef Daniel Sjödin.
Äntligen kan vi positionera solenergi inom politik och samhälle
16 jan. 2024
Vi har ställt 3 snabba frågor till Jan Paul Dahm, företagsledning EWS. De ser fram emot en mötesplats för solenergin i Sverige. - Den personliga dialogen mellan oss och våra samarbetspartner som är avgörande för ömsesidig framgång. En renodlad B2B mässa för solenergibranschen är exakt rätt plats...
Vi vill skapa direktkontakter med våra kunder
15 jan. 2024
CC90 Composite ABs montagesystem för solceller installeras enkelt och snabbt, med minimal påverkan på takkonstruktionen. Det är det en självklarhet att medverka på Elmia Solar för att träffa kunder, installatörer och fastighetsägare för att presentera ökad lönsamhet, menar Tommy Strömberg, VD CC9...
Elmia Solar - en bra mötesplats
19 dec. 2023
Solar Partners är en partner för dig som är eller vill bli en installatör inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Som ny solelgrossist och ny aktör i Sverige ser Peter Johansson, VD Solar Partners mässan som en bra mötesplats för branschen.
Det behövs en nationell mötsplats för solenergibranschen
15 dec. 2023
Det händer så mycket i solenergibranschen och det behövs en nationell mötesplats för alla aktörer där vi kan dela kunskap och erfarenheter, säger Marcus Örnmark, Head of Marketing & Expansion på Senergia.
Omnispower Showcases European-Accredited Battery Energy Storage Systems with Advanced EMS at Elmia Solar 2024
15 feb. 2024
Jönköping, Sweden, February 2024 – Omnispower, a leader in renewable energy innovations, is excited to present its Battery Energy Storage Systems (BESS) at Elmia Solar, Sweden's leading solar energy exhibition.
Illuminate Your World with Eurener 460wp Ultra Series.
29 jan. 2024
Solar Elegance Redefined. Immerse your space in sophistication with our exclusive all-black solar panels designed for architectural integration and residential installations. Pioneering technology, superior warranties, and higher efficiency for your home.
"Passar perfekt!" – största kampanjen i EWS företagshistoria
22 nov. 2023
"Passar perfekt! – Kompletta system i perfekt kombination tillgängliga för proffs" är namnet på en ny kampanj som vi hos EWS har startat tillsammans med tillverkare av utvalda varumärken i vår portfölj.
Kvalitet i samverkan – ett unikt samarbete med fokus på kunden
22 nov. 2023
Vår kund BBK Group installerar endast högkvalitativa produkter för den kvalitetsmedvetna kunden: montagesystem från K2 Systems, växelriktare från KOSTAL Solar Electric och solcellspaneler från REC Group. Samtliga produkter levereras av EWS. BBK Group genomför stegvis installation av en omfattand...