10 - 13 maj 2022

Elmia Polymer

Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustri med produkter och tjänster inom formsprutning, extrudering och kompoundering.

Plastbranschens viktigaste arena

Visa era produkter och tjänster inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering på Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustri.
Här samlas branschen den 10-13 maj 2022!!

Elmia Polymer är en av de sex mässor som arrangeras parallellt under Elmia Produktionsmässor, vilka skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

De parallella mässorna är: Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia 3D och Elmia Automation.

>>Fyll i din intresseanmälan här

77%
av besökarna har köpinflytande
3,9/5
är utställarnas betyg på mässan
4,2/5
är utställarnas betyg på sex parallella mässor
3,5/5
är besökarnas betyg på mässan
Finsk polymerspelare ska etablera i Sverige
11 jun 2020
Finska Waldec vill växa i Sverige. På Elmia Polymer skulle de ha visat alla unika fördelar med materialen elastomerer och polyuretan.
Distrupol skulle hitta nya ytor
20 maj 2020
När Elmia Polymer arrangerades 2018 fanns inte plastdistributören Distrupol på plats. Förväntningarna var därför höga på vårens mässa.
Stora Enso skulle visa hållbara plastalternativ
20 maj 2020
Stora Enso har gjort en storsatsning på träbaserad biokomposit. I vår skulle storkoncernen göra debut på Elmia Polymer – med bland annat en lansering av DuraSense Prime på den svenska marknaden.
High-tech var planen för JMC
20 maj 2020
JMC Industriteknik utlovade high-tech i montern under demonstrationen av sin nya leverantör Borches formsprutningsmaskiner. – Vi ville att våra besökare skulle komma och klämma och känna på maskinen, säger vd Jens Karlsson.
Renodlad polymermässa helt rätt för Polykemi
15 jan 2020
Det är på renodlade polymermässor som Polykemi hittar rätt. Hos företaget finns kunderna både bland besökare och andra utställare.
Mape Plastics presenterar nytt samarbete på Elmia Polymer
18 dec 2019
På Elmia Polymer i maj presenterar Mape Plastic sitt nya samarbete med tyska Lanxess. Samarbetet innefattar det tyska företagets High Performance Material-division.