8 - 12 sep 2021

Elmia Husvagn Husbil

Välkommen till Elmia Husvagn Husbil 8-12 september 2021

Är du på väg?

Njut av Nordens största husvagns-och husbilsmässa där så gott som alla av branschens aktörer samlas på ett och samma ställe. Här får du en fantastisk möjlighet att testa, känna och jämföra branschens alla varumärken och nästa års modeller.

Vi samlar människorna, mötena, inspirationen, prylarna och de nya innovationerna och massor av aktiviteter för hela familjen. På kvällarna väntar oktoberfest, danskvällar, bio och mycket mer.

Här finns allt för dig som gillar att vara på väg. 

Virtuell rundtur av Elmia
Virtuell rundtur av Elmia
Var kan jag parkera?
Vad finns det att äta?
Information om covid-19
88%
av besökarna återkommer
4/5
är besökarnas betyg på mässan
4,3/5
är utställarnas betyg på mässan
28%
av besökarna gör affärer på mässan
Elmia bygger 20 nya ställplatser
14 maj 2020
Att semestra med husbil blir allt mer populärt och Elmia bidrar gärna till att möjliggöra för att öka den trenden och att fler ska upptäcka Jönköping som turiststad resten av året också. Som ett led i att bidra till det bygger Elmia nu tjugo nya ställplatser. - Jönköping är i behov av fler st...
Branschen spår en riktigt bra sommar
6 maj 2020
Allt fler svenskar väljer att semestra på hemmaplan. Trenden har synts ett tag och i år spår branschen en sommar som kan bli bättre än vanligt. – De signaler som vi får tyder på att det här kan bli en riktigt bra sommar för camping i Sverige, säger Johan Söör, vd på First Camp.
5 tips inför besiktningen av ditt fordon
22 apr 2020
Fredrik Gulliden, känd från tv-programmet Bilprovningen tipsar:
Mässan för hela familjen!
13 feb 2020
Elmia Husvagn Husbil är ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter på ett och samma ställe. På mässan hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Här kan du på ett enkelt sätt testa dig fram om du föredrar långbäddar eller Queensiz...
Enbart fantasin sätter gränserna för den digitala utvecklingen
30 jun 2019
Digitaliseringen har nått husvagns- och husbilsbranschen, det märks inte minst i hur tillverkarna kopplar samman funktioner smarta lösningar. Och vi har mer att vänta.
Gone Camping inspirerar till nya resminnen
29 jun 2019
Gone Camping kommer tillbaka till mässan och ger inspiration och restips. I år kommer Martin Örnroth fokusera på syd och nord- Europa och ge tips på mat och dryck från resmålen.