Fortsatt framåt för fritid på hjul

Intresset för det mobila livet fortsätter öka med trender mot såväl stort och flott som smått och gott. Både extravaganta vagnar där inget saknas och kompakta lättviktare med allt på liten yta gjorde succé på årets Elmia Husvagn Husbil.

– När vi summerar mässan kan vi konstatera att utställarna har varit nöjda och haft god försäljning. Det är också glädjande att det kommer fler yngre mässbesökare och förstagångsköpare. Detta är en mässa för hela familjen, säger Stefan Carlsson, projektledare för Elmia Husvagn Husbil.

36 275 besökare kom till årets mässa.

Läs hela pressmeddelandet här

 

Mässnyheter

Mässnyheter från Elmia Husvagn Husbil Mässnyheter från Elmia Husvagn Husbil

Mässcampingen

Mässcampingen

Utanför mässhallarna är campinglivet i full gång. Elmias mässcamping har ca 2 700 platser på område 1 och 2. Dessutom finns lika många parkeringsplatser för husbilar utanför mässhallarna.

Mässcampingen

Kul på mässan

Bio för alla, barnpassning, dans, relax, god mat med pizzaskola för de unga och äventyrsbad för hela familjen är bara några saker som händer på årets mässa.

Aktivitetsprogrammet

Öppettider och entré

Mässans öppettider och entré

Mer om våra öppettider, entréavgifter och parkeringsavgifter hittar du här. Du kan förköpa din entrébiljett redan innan du kommer hit. Ett flerdagarsband ger dig fri entré till samtliga aktiviteter på mässan.

Mer om entréer och öppettider

Elmia Grill

Var grillar vi på lördag? Ta del av grillmenyer som är specialkomponerade till våra besökare av mästerkocken Peter G Nilsson och Ulf Drakenberg.

Ta del av smarriga recept