Mat och dryck

Som besökare på Elmia behöver du inte gå hungrig. Här finns ett brett utbud av restauranger och caféer att välja mellan. På Elmia är det FC Gruppen som är matleverantör och driver alla restauranger och caféer inne på mässområdet.

Karta mat och dryck VA-massan2022.png

Under VA-mässan finns följande serveringsställen tillgängliga:

Black & White

I restaurangen Black & White serveras det en kötträtt med rostad potatis och varierande tillbehör varje dag.

Givetvis finns det alltid ett vegetariskt alternativ också.

Dessutom finns det flera sallader att välja på och har du inte provat vårt populära hembakta bröd från vårt egna bageri är det ett måste! Passa på att sitta ner en liten stund och njut av en kaffe på maten och smaka på någon av våra hembakta kakor. 

Det finns separata köer för besökare och utställare.

Vättern

I restaurang Vättern finns det någon rätt som passar alla, det går att välja på tre olika alternativ. Det serveras en kötträtt, fiskrätt samt en vegetarisk rätt.

All mat är närproducerad och inspirerad från det lokala köket. I priset ingår även bröd från vårt egna bageri, fri tillgång till salladsbuffén och självklart krav- och rättvisemärkt kaffe. 

Café

Är du bara sugen på något sött eller kanske ett enklare lunchalternativ? Då är Caféet helt rätt att besöka!
Här finner du bageriets utvalda favoriter för den fikasugna. Wraps eller sallad för den lite mer hungriga eller varför inte ett glas vin eller öl för den som vill varva ner efter sitt besök på mässan.

Du hittar caféet i Hall B.

  


FC Gruppen

FC Gruppen erbjuder ett brett urval av mat och dryck med fokus på närproducerat och driver 10 permanenta restauranger/caféer på området, allt under ett och samma tak. Utöver dessa levererar de även direkt till monter och bygger upp tillfälliga serveringsområden.

Här kan du läsa du mer information om FC Gruppen och deras roll på Elmia.


Mer information finns även på FC Gruppens webbsida.

FC Gruppen
FC Gruppen
Telefon: +46 36 30 54 10